kalla mig.

Sitter nu och lyssnar på musik. På youtube eftersom min vanliga data har gått och fått virus har jag en av pappas datorer. Denna dator är mycket smidigt och liten men saknar allt vad musik är. Så jag tackar gud för youtube nu :)
Vardagarna rullar på och nu har praktiken börjat. Ska dit snart. 13.30 - 21.45 ett kvällspass helt enkelt. Imorgon jobbar jag morgon och efter det drar jag hem till Gnesta för att fira valborg med mina genstavänner. :) det var ett tag sen jag träffa dom så det ska bli riktigt roligt att träffas. OCh eftersom alla andra här i stan har praktik eller åker hem har jag ändå inget att göra här. Och ensam hatar jag att vara! Så jag åker hem torsdag kväll till lördag morgon för då har jag praktik igen. :P Så det blir en kort tur.
Lääängtat även otroligt mycket till sommaren som förövrigt kommer bestå av jobb och jag vet inte riktigt vad det är jag längtar efter? Jag ska bo hemma, visst kan det vara mysigt man får mat och slipper vara ensam men samtidigt kan man nog  lätt tröttna när man i vanliga fall bor själv :P Jag ska jobba precis hela sommaren utan semester, jag behöver pengar och därför väljer jag att jobba hela sommaren. Hade gärna varit ledig lite.

Men jag antar att det är värmen, bad, sol, grillning, fest och vänner som gör att sommaren lockar så mycket. Sen kommer det även hända mycket mycket mer under tiden :)

Sen måste jag bara säga att jag klarade läkemedelsberäkningstentan. Ritkigt skönt!

Hej.

I dina ögon - LW

Har du gjort vad du ska?
ÄR du lika lycklig som du va?


Jag vet jag uppdaterar väldigt sällan och just nu är jag bara trött och allmänt förvirrad och stressad.
Det är inte det att vi har mycket i skolan för vi har inget mer nu. Bara två tentor. Meen jag orkar inte på något sätt bry mig. JAg har för mycket andra tankar.. Och samtidigt pluggar jag och vill så gärna klara av tentorna och slippa det i sommar. Jag vill bara ha sommar... Men jag vet inte om jag vill vara i Gnesta. Jag vet inte?!
nej nu tänker jag äta fil till middag kolla på tv och bara  gotta ner mig i alla böcker och räkne tal för att göra klart den första tentan på tisdag. Jag hoppas såklart att den försvinner. den stora tentan är jag mer osäker på.