Jag lämnar er

kärar läsare för ett varmt paradis på andra sidan =0)
Nu är jag hemma på lilla Lebro. Så lungt o tyst jämfört med min nya stad.
Har packat allt inför morgondagen. Åker vid halv 10 ungefär så på lördag då kan ni drömmar er bort och tänka på mig som ligger på stranden med drinken i handen.
De ska bli underbart!
Så detta blir mitt lilla Hej då.. Jag har iaf några trogna läsare ;)
Ska sola åt er alla och jag hoppas att man får lite färg. Ska verkligen bara njuta.
Men saknar er redan då jag inte nu sett er på evigheter... Men vi får vänja oss. Träffa på Madde på Hemköp. =0)
Och nej jag glömmer inte mina "gamla" vänner. ALDRIG!

Vi hörs i Mars! =P

De är svårt att tro att de kan bli bättre...

Idag är man uppe med tuppen.. ska snart kila iväg till skolan ha ett lite basgruppsmöte och göra klart de sista på arbetet. Sen drar jag hem.

Vilket år. de är svårt att tro att be blir bättre. Så mycket som jag har planerat och de blir bara bättre.
Håkan Hellström i stockholm med hanna
Hultsfred med madde. Håkan kommer även här :D
Sen blir de Iron med Emma.
Mer blir de. Något annat skoj vill man ju hinna med i sommar... eller massa sjukt.


Jag drar iväg ett hejdå inlägg senare ikväll då. För snart drar jag.. ca 24 timmar kvar o jag har inte packat. Sjukbra Elin.


Gnesta bluewings

Jaha då har man varit och kollat Gnesta damlag i Norrköping. Haha
Så att dom lirade här ikväll så jag tog mig i kragen o drog till ishallen och heja på tjejerna. Var dock en promenad att gå från spårvagnen.. Så jag gick efter andra perioden. Då stog de 2-2.
Härligt att hälsa på människor man verkligen känner.
Imorgon åker jag hem =0) Se Hannas lägenhet o packa. Och såklart se mitt "nya" rum eller om jag har något vill säga?

Haha.

Nej sova nu kasnke? Börjar 8.15 tydligen. Jag var helt säker på att vi började 9.15.... Piss va jobbigt.

Suss


Ro i land...

Förelsäsningar idag var väl sisådär viktiga tyckte jag. Jag o Carro gick inte på dom två sista då vi inte hade tid, lust eller kände att dom var nödvändiga. Vi tog tåget hem till Norrköping istället.
Jag handal lite mat på stan och köpte lite nödvändigheter till resan. Sen gick jag hem packa ner de jag ska ha med hem imorgon. Och nu har jag gjort klart allt plugg också. Ibland är man effektiv. :) Börjar få lite resfeber nu !!!
Har vattnat mina blommer väl nu eftersom dom får va ensam i nästan 3 veckor? Måste åka hit och vattna dom påskveckan. Då de är katter som gäller. Mysigt o få sova med dom. De längtar jag mest till. efter resan alltså o vännerna! =0) Var länge sen man träffa alla känns de som.. Börjar sakna nu!
Men snart..15 mars elelr vad????
O påsken såklart! ett måste


Har ni ännu inte sett P.s I love you så gör de... Gråt och njut.


jag vet att jag är värd de.

Ja efter dessa två tok dagar så är jag verkligen värd en resa bort till solen i 2 veckor. Nog för att jag säger så för att ge mig gott samvete men o andra sidan tycker jag nog själv att de kan behövas om jag ska lyckas.
Som sagt "personen" från igår dök aldrig upp idag. Vilket kan vara både skönt o dåligt. Jag vet inte hur jag ska säga. Men nu måste jag möta de på torsdag istället. Hmm de är tur man drar hem till trygga Gnesta efter den dagen =0)
Idag satt vi med fältstudien precis hela dagen ända till 4:a? Otroligt va vi jobbade på. Har nu skickat ett utkast till handledaren för att få några synpunkter. Sen ska vi fila på de sista på torsdag.
Fredag då drar jag till solen och ska absolut inte bry mig om de här mer. Jag ska bara plugga till tentan för min egna del o skita i alla andra. Låter skönt :D  Nu är jag hos moster dom pysslar om mig och håller med mig. Men nu ska jag sova tidig dag imorgon då de är föreläsningar hela dagen. Och ikväll har jag inte heller orkat bry mig o plugget. Jag flyttar upp de till morgondagen då jag inget har planerat på kvällen. Eller jo GA såklart men inget mer alltså.
Sov gott kära ni

Du är hej o skepp ohoj, du är soda streamad oboy.

Jag är såld på Björn Gustavsson! =0) Kan liksom inte riktigt sluta skratta. Spenderar min tid att kolla på honom på youtube. Vilket liv.
Har idag tvättat två maskiner, lagat middag o tränat ett bas pass på friskis. Imorgon ska vi träffa basgruppen o göra de sista. Vi är nämligen lediga imorgon men träffas ändå.
Jag känner att jag behöver semster från de här nu. va skönt de ska bli. Sen när man kommer hem är de 4 sköna dagar i skolan sen ledigt i 4 dagar. Ännu mer behövligt. :P
Nej nu är jag trött och bör plugga. Men jag tror jag läser tidningen o ser på tv istället. softis.

Snart åker jag till drömmaras land o bara ÄR! sen när man kommer hem hoppas jag på välkommen hem party? ;) haha
på torsdag ska jag se hannas lägenhet också Och packa såklart eftersom alla mina sommar kläder är hemma i Gnesta. de blir panik packning. Jag som alltid packar 2 veckor innan avresa.

sov gott

Bluttanblej.

Ja nu är jag hemma. tvättar och ska snart bädda rent i sängen. Då Jag hara "luftat" den idag :0) Jaa skola precis hela dagen blev de. Kan igentligen göra hur mycket som helst idag.. Men då jag tappa gnistan på basgrupps mötet idag ska jag nog bara lägga mig ner o glo upp i vägen. Fan!
Vi blev filmade för att se hur gruppen fungerade och vi såg filmen samt diskuterade efter. De funka super och jag såg själv att jag tar en mycket större plats än vad jag trodde. Men åter till de som fick mig att deppa.
Vi skulle säga ett ord som beskrev personen åt höger. Jag tycket själv jag kom fram till ett klockrent ord. Och sa att jag kunnde starta. Jag sa att personen va ambitiös och såg de som något positivt. Hur ser ni på ordet?
När vi gått varvet runt och alla fått ett ord som beskriver oss så säger människan (som jag då sagt ambitiös till) att hon såg de som negativt och att då behöver jag ju inte komma imorgon. Så gick hon utan att säga hej då eller någonting till någon? Är detta mitt fel nu? Ska jag gå runt med dåligt samvete över att jag sa till en människa att den var ambitiös. För jag själv önskade att jag var så ambitiös..
dagen är nu föstörd och jag kommer tänka på de hela tiden. :/ Skit. Nu ska jag laga mat o tvätta klat.

Idag kan jag äntligen bjuda på 2 bilder.

Korten togs igår under förfesten. :)

 


Jessika, Lea, Anette, Nathalie o jag. :)

trevligt att lära känna några i klassen !


Om du såg mitt hjärta skulle du ta bättre hand om de då?

Softar framför tv eller datan beror lite på. Har nu ätit kycklingfilé, ris och kantarellsås. Är grymt sugen på cocacola.. De ända jag har hemma är mineralvatten. Och jag orkar inte gå ut i den här stormen heller.. Jag får helt enkelt klara mig. svårt.
Nu får jag sluta uppdatera 5 gånger om dagen om inte mer?
Skit man kan ju tro att jag är desperat eller något. =0) Kanske lite ensam?
Godis skålen står och väntar på mig där borta i hönet bäst jag springer dit o tar mej en bit ;)

Du är menad att göra de här..

Söndagar är till att sova, softa och plugga.
Ha de idag tänkt att träna så duktigt men somnade i sängen och orkade inte röra mig in till stan unta sov vidare...Grymt skönt. Nu ska jag göra lite fältstudie om barnfetma då jag är klar med frukost arbetet!! Sen ska jag göra lite seriös middag iaf. Inte för att jag varit oseriös den här helgen.
Fredag: Makaroner, bacon,svamp o lök
Kycklinggryta med spagetti
Lördag: Kycklinggryta med spagetti
Pyttipanna
söndag: ja till lunch blev de pizza  ;)
Kycklingfilé , ris och sås.
Då min frys är så lite måste jag laga upp all frys mat med engång.
Imorgon blir de tofiskröra o spagetti :)
Måste ju töma kylskåpet nu när man ska dra bort i två veckor och eventuellt inte vara här den 3 då katterna ska vaktas. Föresten mitt öga har svullna upp? de gör ont.
nu bör man väl göra något vettigt. Middag? Diska? plugga?

En dikt på temat kärlek.

Vad é kärlek? När de bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka när man fnissar som en liten flicka...När man bara drar en replik för att slippa krångla
Min pappa är rik vill du hångla?...
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
vi satt på en parkbänk jag var kär hon drack rom
när Elin sa att jag var den vackraste som finns
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans...

ja en liten del av Björn Gustavssons dikt på melodifestivalen. Han är skön!
Såg ni igår? När han sjöng till Carina Berg?
Som sagt han är rolig. Har ni inte sett något? Gå då direkt till youtube och kolla några härliga klipp. Gärna dikten den är soft. Nu är jag klar med mitt arbete. Nu ska jag gå och handla mat.


Ville du något?

Jaha här sitter man och har precis ätit två smörgåsar med smör o marmelad. :)
Tvn är igång och sängen är obäddad. Jag tänker inte bädda den idag. Kommer ligga o gosa i den mest hela dagen. Jag får inte gå ut då gör jag av med mina pengar!!! Ha ha
Jaha igår blev de lite party. Var hos en tjej innan ganska mycket tjejer inga killar. Var där till  00.00. Några blev fullare än andra. De är ju tur att vi sjuksystrarna finns till. Hjälpte några hem och drog vidare till Palace. Sjukt stort ställe. Men som sagt helgen innan löning så de var ju inte super mycket folk. Men defenitivt mer än vad jag är van vid. 3-4 dansgolv så vi dansa runt över allt. Som sagt igår lärde jag känna massa nytt folk. Bra! Sen fick jag även tag i den snyggaste solhatten nu tills på fredag. en Jägermaister fiskarhatt. Grymt. ha ha. Jag tog med den hem så den får ni nog se på mitt huvud när kort från Thailand kommer .
Nu ska göra de sista på arbetet, läsa lite, träna samt slappat. :)
Måste kanske medela att jag mår bra idag. Tog de ganska lungt igår. Lämnade väl Palace vid kvart över 2 så har jag ju en lååååååååååååång promenad hem. Var väl hemma runt 3. Somna så fort jag lagt mig.  Lite skrämmande att gå helt själv. Men som tur gick de fint.


Kraxis


Jag lever mitt liv svävande

ja de blir utgång. på G till en förfest. Känner 1 tjej :P Men jag lär känna mer.... Jag taggar/laddar nu.
Snart drar jag till Thailando med min underbara familj jag inte sett på vädligt länge. Nu är jag så stor att jag klarar mig själv. med ett antal telefonsamtal om dagen ;)
Nej nu drar vi in i dimman i Norrköping. Tjo

vill jag bara ha mer

de blir kanske mot alla odds utgång ikväll. 
men några tjejer från klassen som jag knappt känner. Men vem vill deppa ihop här ? Mycket hellre party.
Vi får se va kvällen ger nu. !


O jag vet, jag är hopplöst svår ibland..

Ja nu har jag försökt att plugga lite. Har fått lite gjort ska väl försöka få ännu mer gjort nu. Går sådär :D
Inatt ringde de vid sådär 02.00 ? haha ett telefonsamtal av en person jag bara kan förnamet på. Inget mer! haha.men men trevligt de också. En annan gick ju och la sig vid 23.00 igår.  Vilket liv.
Idag har jag gjort av med pengar som jag vet att jag inte borde men jag kan inte hålla i dom när jag ser så mycket snyggt... Hittade dock ett par as snygga skor som kostade 1099 kr !! Jag lämna kvar dom i butiken och får drömma om dom istället. Varför var dom just tvungna o va så dyra? Jag kommer aldrig få dom ur mitt minne.
Men jag kompensera med att köpa ett par vita tyg skor, en gul t-tröja, en turkos tränings tröja o en svart huvtröja. :) jag intalar mig hela tiden att jag måste unna mig något. men när ska jag sluta att belöna mig för något jag aldrig gör klart. Jag måste fundera på de och strukturera min ekonomi nu. Inte för att den krisar nu. men den lär ju göra de senare. :P Blä!

Nu gör vi ett sista försök att bli klara med de där jädra arbetet. Tjohej

Vi träffades liksom på chans..

Du behöver aldrig mer vara rädd - Lasse Lindh

Alla mina rubriker har en menning. Kanske inte med texten men för mig.

Jag har tänkt på de.. Att första dagen träffade jag Jessica av en slump.  Hade jag inte satt mig brevid henne hade vi nog aldrig börjat talat. Sjuk vad ödet har stor makt.
Nu är de musik som spelas högt här hemma samtidigt som Jag ser på Let´s danc.. Men tvn började att lagga så jag gav upp och gick hit istället. Inte speciellt roligt ingen annan är ju inne? Fredag o helg alla är väl ute o super?

Men inte Hanna för hon har öroninflamation i båda örona.. Stackare.
Men alla andra liksom. Eller så gör dom säkert något annat. Bio brukar ju vara ganska intressant.
Jan - Olof ringde mig tidigare och kollade läget.. Ni vet han har ju ansvar över mig här i Östergötland. :0) Dom sköter de riktigt bra.
Sandra ringde mig senare.. Hon ska göra sitt sista frisör prov och behöver någon att klippa page på. och föna upp de alltså mycket volym. Ja men visst ställer man upp. =0) Jag har alltid velat göra något sådant. Nu får jag inte klippa mig till Maj då :P Men nu får jag ju upp de i en hårsvans så de är lungt.
Så de blir najs. Ingen bod alltså utan en page utan uppklipp.  Tufft. Har funderart på att klippa de blir helt enkelt perffa. ! Nu ska jag väl se klart på tv. Efter är ju Hjälp mitt favorit program. Tjooo.
Nu är jag sugen på vin eller öl.. :/ Man de får kanske bli på tisdag då vi ska supa tillde lite me gruppen förmodligen. sen blir de ju hela thailand då blir de ÖL, kall öl på stranden, sol, värme, bad o massage. :D Yeman hejsan!


Som sagt tidigar var jag på friskis. De regnade hela vägen dit och hem de håller på fortfarande. Skit väder. men åter till friskis super skönt att komma iväg o röra på sig.De är så lagom tempo likosm bara så man får något annat än rummet. :P När jag flyttar så får jag så nära till Friskis. Då blir jag säkert träningsnarkoman?! NOT!

Nej hoppas ni har en toppen fredag nu. ! Joppsen


Ge mig något som tar mig långt härifrån.

Vilket jävla piss väder rent ut sagt. De suger!
Jag måste gå hur långt som helst också i detta skit väder för att träna sen måste jag gå hem också.
SOLEN?
Nu har dom iaf varit här o kollat. Men nu går jag o tränar. Sen blir de middag.

För mig är de nu dags..

softa av helgen ;)
Neeej verkligen inte. Helgen blir en hel del pluggande som jag nämt i alla andra inlägg. Måste verkligen bli klar.
Måste packa sen vill jag gå på stan såklart . vem vill inte?
Köpte mig ett par röda byxor idag. Jag vill synas ni vet ! Men tycker de vore snyggt med jätte röda byxor sen en cool svart tröja med tryck på. Så idag investerade jag i ett bar jätte röda byxor från HM 198 kr. De var dom värda. Nu väntar jag på hon som ska kolla in mitt rum och äter lite kola snören. =0) Sen blir de träning på friskis. 3 gånger på en hel vecka de måste vara mitt tränings rekord ? Ja men idag har jag varit mogen och köpt en tidning för första gången sen jag flyttade för hmmm 1 månade sen.. Haha. Jag har tänkt  att jag kanske måste veta lite om ovärlden iaf. Tex vad som är mode just nu ! Yeah! Eller något annat tragiskt som händer.
ja som sagt helgen är helt oplanderad. Ganska skönt. eller Söndag då ska jag nog träna med Carro på friskis. de blir alltså 4 gånger på hela veckan? What?

Tycker även de är väldigt roligt att se att folk faktiskt läser min blogg och tycker de är lite intressant.! tackar.
<Jag uppskattar de>
Jepordeyn idag gick toppen o alla tyckte de var super skoj och blev taggade till max. bra gjort Elin!

Nu kommer tjejen måste kila.
Svejsan

Du lärde mig att fullständingt försvinna

Kent - Socker
Kent - Den döda vinkeln

Ja lägtar otroligt mycket till sommaren. Har en känsla av att just den här sommaren är bättre än någon annan? Fråga mig inte varför. Jag vet dock att jag bör slita häcken av mig för att få ihop pengar till allt jag vill göra. Sova de får man gör vid 65. Jag har inte tid! Jävlar jag ska ta vara på varje sekund den här sommaren.
Men som sagt mycket jobb måste de bli mé. Kan man inte bara få bli rik utan anledning? Jag vill göra allt.
Året har börjat så otroligt bra för mig och för andra. I år har jag medvind! Vänder den snart och blir till motvind? Efter den här starten kommer jag orka stå emot motvinden som jag annars hade följt med. I hopp om att den aldrig kommer komma. Inte nu. Jag vi ha denna medvind ett tag till. Gäna i 3 år eller varför inte hela livet. Kan jag önska mig de? Kan bara sommaren springa in här nu. Sommarlov hur skönt är de inte? 10 veckor. mmmm. Bör jobba större delen. Men jag vill mycket hellre ha roligt ;) Vem vill inte de? dumt sagt. Jag vill hinna med allt med alla.
jag vill ha en varm sommar med mycket sol och ljusa,varma o myggfria sommarkvällar/nätter. jag vill sova under bar himmel, jag vill aldrig gå o sova, jag vill se solen gå upp efter en lång natts fest, jag vill sova bort dagen på stranden, träna så svetten rinner, göra helt sjuka saker som folk aldrig trodde om mig, tälta, semestra, bada otroligt mycket, spontana saker. Jag har inte tid med regn!. de kan regna när jag måste jobba. Är jag ledig behöver jag sol! Annars hinner jag aldrig. Låt mig få ha kul. Låt mig vara sjukt knäpp. Snart måste jag växa upp och då finns varken tid eller plats för detta trams. Jag måste leka av mig. Göra av med all min energi för att sen kunna mogna. om jag nu någonsin kommer göra de.På sommarn bor jag hemma. De betyder att mamma får ta hand om mig.om jag utrycker mi enkelt.Jag blir liten eller mindre ansvars full. Jag bara hänger med. Allt blir såkallat som vanligt. Men de är ju inte vad jag vill. Så därför är de dags för den sjukaste sommaren ever.
De ska vara de jag minns när  jag äntlign får vila vid 65 och jag ska tänka tillbaka och se att de verkligen var värt de.

Ja förlåt mig. Men ge mig sommaren nu och 10 veckors sommarlov.
Är ni på? Sjuksommar 2008 ;)


Hälsans mysterium.

Herregud ja hälsan är verkligen ett mysterium som Aaron Antonovskys bok. :P
Ja nu är jag helt insyltad på olika hälsoteorier och speciellt då Antonovsky då jag läser denna bok.
Idag var de "test tentamen" fast muntligt. Tycket själv jag gjorde ganska bra ifrån mig. Sen satt vi o jobbade med fältstudien och äntligen är vi på G.
Först gick vi igenom seminariet tills imorgon. Jeapordy. Jag har gjort de ! känner mig verkligen duktig. Våran grupp är den roliga gruppen =0)
Men nu är jag totalt slut och håller på att tvätta och städa. Jobbigt att bo själv då man måste göra allt själv.
Diskade upp allt o damsög gjorde jag. Nu väntar jag bara på att torktumlarna ska bli klara med min tvätt.
Precis nu ringde en tjej som troligen vill ha mitt rum också...:P Hon ska komma och kolla imorgo vid 15.00. de var ju tur att jag städade då ! haha.

Ja men de blir ju trevligt. Lite besök imorgon då.:P neej ni jag tror jag ska göra mig lite middag o sen bara ligga framför tv då jag haft huvudvärk hela dagen.


nej jag återkommer senare ikväll då jag ätit middag o tvättat klart :D




Snart får även jag..

lite vila. =0) bara 9 dagar kvar!
Nu har jag gjort ett bas pass till på friskis känns skönt. Men borde igentligen varit hemma och läst på massa tills imorgon. Men va fan.
Sen blev de hem och göra middag. Fiskpinnar, potatismos, moröter o remuladsås. Kan de bli bättre? Gjorde matlåda till morgondagen och planerar middag för hela helgen. Är grymt sugen på lax men de passar ju väldigt bra till helgen?! Lax får de bli.
nej nu är de pluggande till GA börjar då blir de en paus sen lite pytte lite plugg till innan jag går o sover. Kommer troligen att somna tidigar då jag ligger i sängen o kollar på tv o pluggar. Blir så när man inte äger en soffa.
Men som sagt 1april då blir de andra bullar.
Paradiset snart kommer jag !

Gooood

Nämde inte tidigare att jag nu skrivit på mitt nya hyresavtal.! =0)

Elvis and Lisa Marie - In the ghetto

Mycket nu.

Nu är de verkligen mycket. Skolan, pluggande, Thailand, Pengar, Hyror, Kläder, Packning o mer..
alla arbeten ska vara klara nästa vecka imorgon har vi ett basgruppsmöte då vi ska ha förberätt allt själva. På fredag är de seminare och helgen ska jag göra klart arbeten. Sen måste jag packa de jag ska ha med mig till thailand de mesta får jag packa dagen innan. Var föreläsningar idag var bara på två för att ha något liv. Jag vill hinna träna på friskis ikväll också... Ja ja. Plugg

Tjixe

Bokat nu! Toppen!

Alla gillar vi överaskningar vissa mer än andra.

Ja idag fick jag blomster bud!! Trodde såklart de var av mamma eller Hanna dom brukar hitta på sånt. Men nej när jag läser kortet är de från min underbara Madde. Den lilla sötnosen skicka jätte fina blommer till mig. Snacka om att jag belv glad!
Ringde henne och tackade och då bestämmde vi att boka Hultan idag. JAAA..
Sen vet jag om att jag o Hanna ska göra något skoj i April ;)

Nu har jag gjort mitt första pass på friskis. Lagom jobbigt o lagom svettig. Ska nog gå på onsdag också. De är så skönt.
Tjooflax

Jag har ingen plan.

Kan du göra en åt mig?
Neej jag vet verkligen inte hur jag vill att framtiden ska se ut... Kan någon hjäla mig? Vet ju dock inom vilket område jag vill vara och jag tror att detta är rätt val. Alla säger att vi är spindeln i nätet och vem vill inte vara de?
Något nytt varje dag aldrig samma sak. De gillar vi. Nog för att jag älskar rutiner men jag kan lät bli trött på dom i de långa loppet. Men dock är jag en person som älskar att planera och ha god tid på mig. haha och de kanske man inte har här? hmm  ja ja jag får ta tag i planen senare. Nu kör vi bara. Bäst så.


Hade egentlingen stängt av datan och lagt mig för att sova men kunde inte riktigt koppla av så nu sitter jag här i mörkret och tittar på min något obäddade säng. den lockar mycket just nu! Jag kanske är lite trött iaf?


Ja ni de blev ju lite bilder i inlägget tidigare som ni ser? Och detta höjde mina besöks siffror betydligt. va några kort kan göra :0) Tack! Jag gillar att se resultat av de man gör. Och genom fler besökare kanske min blogg är intressantare? Vad vet jag.

Nu har jag verkligen updaterat den här bloggen idag. De blir ju så när man är ensam och verkligen inte orkar plugga mer och de är bara skit på tv. Men ni kanske uppskattar mina långa och något ointressanta inlägg. Borde förövrigt ta mer kort för att roa er. Då får jag ju bättre resultat på statistiken. ;)
Nej ni sängen var de. Känns sådär. Inte så trött. vet dock att jag är de imorgon. Sängen. Sängen här kommer jag NOG.

tack för allt den här helgen, dagen m.m Utan allt stöd hade de kanske varit kört. Som sagt:
Vänskap blir aldrig omordärnt


 här får ni en bild på min säng när den är bäddad :D


ett smakprov.

 Michaela och Jessica hemma hos mig


   
 

 Här har ni några bilder att roa er med .

...

på tisdag åker jag till min Moster Lena och Jan-Olof dom tar så väl hand om mig.
Tänkte bara  citera Jan-Olof:
- Fryser du här nere?
-Neeej absolut inte
-Bra, vi har ju lite ansvar över dig när du är här i Östergötland vad du gör i sörmland de skiter vi i.

Haha. Ja dom skämmer verkligen bort mig. Men de är ju lite lyxit och man känner sig inte så ensam heller.

nej hej!

Vänskap blir aldrig omordärnt.

Ja herregud idag har jag haft den värsta hemlängtan någonsin. Men nu är de över de var värst mitt på dagen då dom lämnade mig och åkte hem till underbara Gnesta. de trygga, lugna o vackra Gnesta :0). Men nu efter ett antal telefonsamtal och sms så känns de som om folk inte glömmer mig under tiden jag är borta. !

trodde aldrig så många skulle gratulera mig på min 21 årsdag. Hmm
sen kom Sofie i egen hög person och gratta mig. Hennes bror bor här ner så hon var på besök just idag.

Så hon svängde förbi och jag fick en blomma och toblerone :D

Kanske ska berätta att jag tidigare fick ett jätte fin fat, tanborte mugg, tvål hållare och sängkläder. Underbara vänner.
Farfar hade tydligen varit hemma hos mig på Lebro för att gratulera men jag var inte där. :/
Nu kollar jag på tv och läser en bok samtidigt.

Tog en liten paus bara för att roa er med lite skrivning. =0) allt för er mina trogna läsare.
Som sagt igår kom Emma, Bejan, Sara, Sebbe, Jocke, Victor, David o Sebbe hit. Lite trångt de var i mitt rum :P
Vi blåste upp madrasser över hela golvet och hade brottning sen gick vi vidare och åt pizza sen hem för melodifestivalen och mer brottning. Sne drog vi ut de  blev Hugos en liten rockbar. Vi kom inte in på Palace då de var 21? hmm konstig ålder att ha.
Vi kom hem vi halv tre efter en väldigt lång promenad o mat på vägen. Då la vi oss alla över allt och försökte sov. Jag sov bra! De som räknas ;)


Nu ringde min familj och gratulera mig! Hanna har skickat sms tidigare idag och mamma ringde imorse. trodde dock att pappa hade glömt bort de. Ha ha så jag skällde lite på honom. Men han påstod att han skulle ringa mig senare idag.

Ikväll ska jag äntligen få se I en annan de av Köping. sen ska jag nog ta o se en film och somna till. Imrogn blir de skolan på förmiddagen sen på eftermiddagen sitter jag nog kvar på biblioteket för att någon gång göra klart allt!!! De är ett måste.


Ses.


1987-02-17

Ja idag är de tydligen min födelsedag. Känns inte så märkvärdigt. Men som tur va hade jag mina kära vänner här på besök. så dom sjöng och jag fick presenter. Tur va väl de annars hade jag gråtit mig igenom denna dag.
Nu sitter jag här ensam och ska ta tag i skol arbetena. Har en längtan hem. För en timme sen när alla åkte då vill jag bara sätt mig i bilen och åka med.
Ja jag vill verkligen va hemma idag. Men kommer hem om ca 2 veckor... och åker då till thailand en sväng.
ja ni så här mycket har jag inte längtat hem på hela tiden. va jobbigt de blev.
nej nu ska jag plugga så jag får något annat att tänka på.

Hej!

Vem torkar mina tårar?

Har nu varit på bio... P.s I love you. Kan vara en av dom bästa filmerna. Jag grät mig igenom hela bion tillsammans med alla andra.
de handlar om en gift tjej som förorar sin man i hjärntumör han visst att han skulle dö och har därför skrivit brev som hon får efter hans död. Och varje brev avslutas med P.s I love you.
Ni måste se den om ni är blödiga. Jag har aldrig gråtit så här mycket på en bio förut brukar alltid hålla tillbaka tårarna men nej idag gick de inte.
ja nu ska nog göra mig klar för sängen och kolla på tv. Imorgon ska jag inte ställa någon väckarklocka. Första gången på evigheter... Underbart.
nej nu ska jag fixa lite plats i mitt rum här så att mina vänner får lite plats att sova på iaf :D


Nästa så jagbörjar gråta bara genom att tänka på filmen. SE DEN!

Helg

Nu är de helg! Men lite plugg blir de i helgen men de är ändå ledigt. Inga tider att passa.
denna dag blir väldigt lugn då jag känner för de. Imorgon får man besök och vi ser hur kvällen blir.
Nu håller jag på och tvättar, städa, äta godis och ser på tv :D Haha jag ska alltid göra fler saker. Jag hoppas tvätten är klar snart så jag hinner med lite friskis!! de vore najs. Ska väl spinga ner och kolla läget... Jag har bara kvar att damsuga och de gör jag imorgon så nu är de softa som gälller. Tjiii.

På återsende!

de skulle vart du.

Ja ni jag hann med en promenad bort till ljura tror jag de heter förbi centralbadet och sen tillbaka. Sprang in på ICA och köpt hem lite frukt då mitt kylskåp ekar. Jag har inte haft tid, lust eller ork att fylla upp de. Men o andra sidan får de inte plats så mycket. Jag har så jag klarar mig. Frukost o frukt!
Men nu har jag helt otroligt verkligen pluggat utan avbrott! Jag har skrivit 3 sidor om vänster och höger hjärnhalva. Varför vi ska använda dom båda osv. Ni tycker säkert inte de är speciellt intressant. Men de tycket jag!
de finns studier på att man är smartare än vad man tror bara man tillför rätt "näring" får man båda hjärnhalvorna att arbeta med varandra och nå högre resultat.
Som tidigare idag visste jag inte riktigt vad jag gett mig in på då jag skulle läsa en vetenskaplig artikel på engelska och jag förstog ungefär 2 ord!? Hur ska man klara föreläsingar o all litteratur på engelska? Men nu när jag läst boken om hur smart man egentlingen är så tror jag på mig själv. Jag ska verkligen förstå den där jädra artiken om de så ska ta evigheter. Haha ge mig ett lexikon!! Måste ha ett Medicinskt och ett engelskt.
Som ni säkert fattat har jag tagit mig en paus nu för att roa er med lite läsning. Inte för att de är intressant eller speciellt givande. Men de är en anleding för mig att ta ne paus och göra något annat. =0) Nu får ni glatt läsa vidare om min tid här och allt mitt pluggande. Jag bör kanske skriva om något annat någon dag... Men just nu händer inget annat. de blir bara skolan som är aktuell. sn pratar jag ju mycket om thailand såklart men där också bara för att de är aktuellt. Min vardag ser inte så rolig ut just nu men jag trivs ganska bra med den ändå. Igår var jag, Jessica, Michaela o Carro ute och åt i Linköping. Blev ingen lyxmat då vi bara hade en timme på oss att äta. de blev iaf Kebab. Smasken. Så nu vet ni att jag träffar lite folk iaf och inte är totalt ensam här. De kan jag inte påstå precis. Jag har redan nu träffat min nya basgrupp som jag kommer ha efter påsk. Värkar som en bra grupp med många tjejer i min ålder. Pärnilla från min grupp som jag har nu hamnade i samma och de är ganska skönt då känner jag någon iaf. Inte för att dom var svåra att prata med precis. Tvärt om.

Jaha ännu ett inlägg med bara massa blaj. Jag måste börja ta lite kort som jag kan vissa för er. Och inte bara massa tråkig text som ingen orkar läsa. Haha. Många läser nog bara rubriken. Skönt att bara ventillera och skriva massa skit som jag inte förstår ett ord av imorgon eller någon annan dag. utan jag förstår bara precis just nu!
och jag förstår absolut om ni inte läser eller förstår. Jag orkar knappt se texten...

lite mer hjärnhalvor nu så jag blir smartare....Kanske en frukt först!.

Alla hjärtnas dag.

Som om inte alla redan nämt de? Ja måste ju bara nämna de också. Inget speciellt precis sitter här ensam och äter på gårdagens tacos. =0) Lyssnar på musik, ser på tv och pluggar samtidigt. Ja tjejer kan! Funderar på att ta mig en snabb promenad innan jag tar jag i plugget på riktigt. Måste väl även medela att jag tog mig i kragen och gick till friskis och svettis idag och köpte mig ett träningskort!! Jag har aldrig i hela mitt liv ägt ett träningskort men äntlgien nu gör jag de. Så imorgon om jag hinner tänkte jag dra o träna lite på kvällskvisten. de kan ju behövas...
Nej om jag ska komma någon vart med allt bör jag sätta fart nu!
Imorgon är de skola till 12.00
sen tänkte jag mig att jag skulle sitta på biblioteket en sväng för att slippa jobba i helgen. :P
Sen måste jag tvätta då jag bokat tvätt tid 15.00 - 18.00 sen skulle jag vilja träna vid 17.00 kanske jag hinner tvätta på 2 timmar? de bör jag göra :D  På kvällen får jag se vad jag gör. skulle va skönt o bara vara hemma o se på tv. Men vi får se!

Ja tänk de är redan fredag och jag åker till Thailand om 2 veckor och innan dess ska 2 arbeten vara inlämnade. Tjoo lite panik tack!

Är ganska pigg idag trotts att jag inget fick sova då maskinengav ljud ifråns sig hela natten. Men nu idag är den borta och dom har bara att kläma fast något kvar.


O jag ångrar verkligen att jag inte gick på Kent föra veckan i Linköping.. :/ Hmm men musikens år är här. De vet jag!

Kent - Columbus

de är också skönt att de är "bättre" mellan oss. Eller du har säkert aldrig märkt att de varit dåligt. Men de har jag och jag saknade din vänskap. Men de känns som om den är påväg tillbaka. Och att du bryr dig om mig igen. Jag kräver inte att den ska komma tillbaka helt. Jag är nöjd när du är nöjd. Man kan inte få allt även om jag önskar de. Att vi äntligen kan prata som normala människor! Tack!


Talade med min kära Harju idag =0) saknar! Men skönt att höra din röst. Veta att du lever efter alla bravader. Vi träffades dock i helgen men mitt minne där ifrån är allt annat än bra :P Haha De kvällen kan vi nog sudda ut lite.. eller jag har nog suddat ut lite ur mitt minne. :)

Nej en promenad nu då!Flaxis


Jag kan inte riktigt få något gjort..

Jag lyckades få ihop lite tacos till mig. Men inte speciellt roligt att mumsa på ensam. Men något man får vänja sig vid skulle jag tro. Hmm. De är en nackdel. Men klart finns många fördelar också.
Dom håller på att fixa mitt kök så just nu har jag en masikn inkoplad i avloppet som låter varje ½ timme och ska tydligen göra de hela natten. De blir nog inte mycket till sömn och jag som är så trött. Fasiken.
Jag borde igentligen plugga hur mycket som helt men jag tycks inte komma någon vart hur mycket jag än försöker? Men jag tror jag kan de mest relivanta tills imorgon? Men vem nöjer sig med medel när kan nå toppen? Ha ha. Jag nöjer mig med medel just nu. Ögonen håller på att åka ihop och jag bara lääängtar tills kl slår 21.00 då ska jag äntligen se på tv... ett helt program! Som jag har längtat. Men först bör jag läsa lite. Men jag gör nog så att jag gå upp tidig imorgon och pluggar på bibloteket istället. Då vi inte börjar förns 11.15. Då kan man med andra ord plugga innan? eller hur?
Jobbigt att gå upp bara.

I Helgen får jag besök av några Gnesta bor! =0) Trevligt. ( hoppas bara maskinen är borta då! )
På fredag ska jag tvätt för första gången i tvättstuga. Aaahhh.. Lördag ska jag nog städa lite då dessa byggarbetare inte är renliga av sig :P
Och på Söndag fyller jag år som om jag inte sagt de tillräckligt? Förlåt mig jag är som ett barn. Men ja älskar den dagen.

2008 då vet vi vad som gäller tjejer? ;0)


De är inte allt..

I natt sov jag i Linköping som jag brukar göra på tisdagar :D Börjar 8.30 där så varför inte sova där?
Ja iaf nu är de bestämt att jag flyttar 1 april till en egen lägenhet !! Skönt med eget badkar och relativt stort kök. Och allt kommer var mitt.

Nu ska jag till att göra lite tacos. sen plugga och senare ikväll blir de GA som äntligen börjar... Fick 200 kr i födelsedags present idag också. Köpt mig en bikini inför Thailands resan. Nej mat var de.

Imorgon ska jag nog även köpa ett gympa kort på frisktis och svettis. Jag sa tror... Haha lita aldrig på mig och idrott.

Hej!

Jo

men de här blir nog bra ska ni se.


ser på tv, pluggar och städar. :0)

Om jag inte sagt de..

så säger jag de nu.
idag när jag gick långsamt hem från skolan eller vi får nog säga stan då jag var där och köpte en sladd til tv och mat. Men iaf då tänkte jag på Gnesta. Att ni mina vänner o familj kommer alltid stå mig närmast. de finns absolut ingen som kan ta er plats. Ni betyder så mycket mer än någon annan. =0) Nog kan man träffa nytt folk och få nya vänner, absolut de gör jag! Men ni finns alltid i mina tankar. Nu kanske man går och blir blödig här. Men jag kände att sanningen var tvungen att komma fram. Gnesta min hem, min trygga lilla stad är de mitt hem fortfarande? Eller är de ähr mitt hem nu? Gnesta kanske är något jag besöker och Norrköping är mitt hem. Hmm jag har nog inte riktigt fattat ännu. Ikväll eller snart ska jag gå iväg och kolla på en lägenhet jätte nära skolan och stan. Gick förbi tidigare idag en riktigt fint hus med en gård på baksidan.
Nu pluggar jag och för första gången kollar jag på tv här i mitt rum. :D Äntligen!
Neeeej nu måste jag verkligen laga middag och kila vidare och träffa mäklaren. =0)

Emma eftersom du tjatar så mycket ;)

Sängkläder ( brun, beige o vit )
Tandborst mugg
Tavlor
blommor
Knivar
prydnads saker =0) (Smått och gott allt möjligt)

de är lite iaf. Kommer säkert på mer... :P Aaa vilken apa jag är!

Oj

vart börjar vi?
Ska kolla på en lägenhet imorgon. Ja!
Köpt mig en helt ny tv. Ja!
Nej men helgen åkte jag hem köpte mig en tv festa gärnet i fredags. Oj!
Melodifestivalen lördag men nykter, hotellet ingen höjdare. Hämta mamma o pappa. Okej!
Jobba 8-15 seg som ett djur men mysigt på jobbet och pengar. Tack!


Jaa nu kommer jag inte åka hem förns 28 feb. Då vi drar till thailand i 2 veckor. :D Nästa helg fyllar jag år och detta blir mitt första år då mamma, pappa o Hanna inte kommer att fira mig. :( Men jag klarar mig.
efter thailand är man katt vakt som man brukar...

Just de jag skulle plugga nu de var så de låg till. Fasiken.
Tove o Sofia har drag till och blir borta lääääänge fick idag veta att dom mådde bra iaf =0) Tur!

Tack

Nu drar jag

till skolan måste bara ner i källaren och kasta min sopor. eftersom jag är borta nu i ja två dagar. Haha. som sagt helge är fullt planerad skulle behöva lite mer tid för jag har inte tid till allt. Typiskt. Ja ja får väl ta de nästa gång eller nästa år? Ja idag är hela skoldagen oplanerad. skulle mycket hellre vilja ha en planerad dag. Men men nytt folk o nya vänner blir de. eftersom vi hela tiden blir indelade i olika grupper hit o dit.. Men finns säkert en bra tanke bakom de hela. :0) Party i natt? eller lugn? Neej ni jag vet inte. Lutar åt party men kanske ett lungt party? om de nu är möjligt. Ja ja. ska iaf upp relativt tidigt imorgon för att spendera min tid på Ikea o Media market o rusta m.m haha måste billighets handla nu! sen ska jag bort vid 15,00 hem och fixasen iväg igen...Pust. de är livet. Nej nu drar vi!

Snart snart...

är helgen här!
Idag har de varit en skön dag. Hade en föreläsning sen besökte min nya basgrupp sjukhuset för att prata med sjuksystrar om allt och ingenting sen sluta vi. Jag drog hem och fixa lite. Gick till stan köpte mat och 3 nya kuddar till sängen.
Har ingen aning om hur morgondage ser ut men de blir nog bra. ska sen ta tåget hem.
Handla lördag o jobba söndag!
Men nu borde jag läsa lite Inledning till Etiken  men ingen större lust :P Konstigt?


Nops hejsan


Jag tror på de här.

Okej idag var jag på föreläsningar i Linköping hela dagen. Sov därför hos moster Lena =0)
Började halv 9 och hade föreläsingar fram till 15.45!! Sen blir de campus buss hem så jag är hemma vid ungefär 17.30...Haha lagom jobbig dag. Så nu har jag ätit tonfisksallad och pluggat till nu. Jag gav upp nu! Tyckte jag var värd en paus. Har gjort en liten matlåda tills imorgon då jag verkligen måste börja tänka på min ekonomi. ! Ska imogon ringa en mäklare om en lägenhenhet.. :D  har pratat med hon som hyr den just nu. så hoppas nu att han kan medela något bra ! vore så mysigt med något eget och framför allt när hyran där är längre ä mitt rum jag har nu?! Fast de är klar el tillkommer ju. men jag tjänar kanske ändå på de? Vi ska räkna på de i helgen.
Åker hem på fredag för att kolla på tv och lite sånt smått och gott. skulle behöva en cykel också. ska se om vi har någon gammal hemma som kan få följa med mig ner. Så lördagen blir till att handla för fullt!! Sen söndag ska jag jobba. Har saknat jobbet. Så de ska bli lite roligt samtidigt som jag är i stort behov av pengar. Skulle också behöva en dos av tid. kan jag få de? Massor med plugg till nästa vecka... Tänkte ju vara plugg fri i helgen. :( Jag lyckas nog inte med de. Min helg är alltså fullt planerad redan! Ska såklart träffa mina undrbara vänner. eller så många jag hinner med. Madde har ju även kommit hem från thailand. Kanske borde ringa henne o höra hur hon har haft?


I brist på annat blir de musik..:P

Paus - Kärlekens tunga
Kent - Ensammast i Världen

Säkert! - Det här är vad dom säger

Anberlin - Inevitable
Anberlin - The promise
Anberlin - The haunting

Blir mycket Anberlin då de ligger mig nära om hjärtat och jag har dom på Ipoden.


Varför står de ssk?

Ja mamma frågade mig varför jag skrivit ssk på mina block..
- men Elin varför har du skrivit ssk? Borde du inte skriva något annat lag?
Haha men de är så att min utblidning heter just ssk... Man kan lätt tro att jag hejar på dom :P

Har idag fixa mitt bredband som ingår i hyran. O jäklar va fort de går. Visste inte att de var möjligt!
Idag var de skola vid 10 - 16.00 sen gick jag o handla mat o en kökskniv som jag märkte igår att jag saknade.
så idag blev de tonfisksallad. =0) Jag börjar bli ganska bra med maten iaf. Nu har jag även ordentlig frukost hemma. Vilket jag inte haft tidigare.. Fy!
Nu tänkte jag ta tag i pluggande för att slippa de till helgen. då ska jag leta tv o kanske en tavla? =0) haha Sitter nu här med mitt snabba internet o sladde är så lång att jag kan ha datan i sängen om jag vill. Lyx. äter lite godis och vidruvor i min tysta lya. Men som sagt jag trivs bättre för varje dag!

image677
Saknar såklart Lebro. Men de gör jag alltid :P

Bra skit.

Kid Down - Cut and Paste

Jaymay - Hard to say


Va inne o titta lite på hultsfreds hemsida.. Kid down har jag hört förut men Jaymay har jag inte änns hört talas om. Men oj så skön musik. Gillar ni Regina? då gillar ni henne. :o) Rösten är lite lik Amanda från idol tycker jag..Vad tycker ni?
http://www.myspace.com/jaymay

Nej som jag sagt tidigare detta är musikens år för min del :) Absolut!


Hmmm

Köpte filmer för att ha något att göra inte bara plugga. Men nej jag får inte igång dom på datan? jälva skit. Hmmm och jag orkar inte plugga mer jag förstår ändå inte... Ja jag väl vara ute på internet o glo o sen sova tidigt. Men jag ville ju se mina filmer!!

Måste köpa en blomma till min bokhylla samt lite tyg till sovalkoven... de komma jag på Nu!.

Tänker nog...

köpa mig en film idag..haha. =0) Vaknar allt för tidigt på morgonen runt halv 9! Kan inte sova längre.. Pluggar lite. Går till stan handlar:
Tvättkorg
Kuddar
Väckarklocka
Batterier
Mat
Tvättmedel
Kort.
så får jag släppa allt hem, tungt men de blir min träning! :0)

Har börja komma på saker jag vill ha nu
Tavler
matta
överkast
sängbord
Tv

Hmmm de var nog allt just nu.
Igår var de trevligt.  Jessica o Michaela komm hit runt 7 vi beställde pizza och drack vin. Gick till trappan först var de dött men runt 12 var de fullt. Fick även se Jessicas nya rum. Mycket trevlig och gud så centralt.! haha än annan får ju vandra en bra bit...:P
Neej ni nu blir de mer plugg men först ska jag fixa en film till kvällen.

När mitt hjärta slår två slag...

längtar jag hem.. Efter de gammla vanliga. Jag får liksom en lätt illamående känsla. Dock går den över fort. Men ändå..
Nu väntar jag på Jessica o Michaela som ska komma hit o vi ska äta pizza. Jag ska bara fixa mitt hår.. sen ska vi dricka vin och gå vidare.. Hade aldrig klarat att vara ensam ikväll utan tv.
Kära Emma ringde idag också då får man ännu mer hemlängtan. :/ Hmm Men jag trivs iaf bättre i mitt rum nu! =0) Något positivt i allt. Nej ikväll sa vi ha  skoj.

Tjoo hej!


Springer runt på Cloetta och hittar inte hem

Jaa ni. Idag var jag med moster o morbror på cloetta och köpte massa chocklad!!! Mums. nej idag var jag ganska dålig med pluggandet. Tänkte ta tag i de imorgon. :) Och sen har jag hela söndagen på mig.. Om jag inte hinner fixa tv vill säga. för då är de i en annan del av köping som gäller.
sprang ner på stan och köpte en flaska vin till morgondagen sen blev de även en förvarings grej till toan. :)
Vad har ni för er då? Nu ska jag se på HJÄLP! Medans dom andra två går och sover.. men de gör jag också snart.

Kram o hej

Jag tar steget rakt ut de bär eller brister.

Ännu en dag i skolan är avklarad.. :P Synd att räkna dagarna så här tidigt? Haha. Men imorgon är jag lektions fri men vilket betyder att jag ändå måste plugga. Men kan dock få lite sovmorgon. Och göra allt när jag känner för de. Idag hade jag ju turen att försova mig en timme! Fan tänkte jag men hann till skolan ändå. De blev frukost i farten och skippa duschen men tror ingen märkte de?! Hade på något vänster ställt om mobil klockan en timme? Så när jag vaknade hade jag två klockor så fick ringa mor min och fråga va den var. Tydligen var de inte armbands uret som stannat. Så jag fick gladeligen göra allt i super fart.  Slutade vid halv 5 sen hem o duscha. Åt pizza o gick på bio :0) Idag unnade jag mig en studiefri kväll. De är man värd ibland speciellt om man går till halv 5 omdagarna.
Som sagt nu är jag "ledig" i 3 dagar. Ska väl plugga en hel del har väl en sådär 5 böcker som jag borde läsa.. Haha så jag har ju lite att göra. Men sen ska jag kolla på tv måste verkligen köpa en. Imorgon sover jag hos moster för att vara slippa vara så ensam. haha. Eller kanske bara för att jag trivs där...
På Lördag ska vi vara några som äter här hemma hos mig sen ska vi på fest eller finsittning som de heter med vackrare ord. Får väl se hur de är.. Blir ju en lång promenad hem sen. Ja ja de är de värt. Neeej borde kanske sova för jag kan inte sova hur länge som helst. Har många böcker att plöja mig igenom.

Måste även tack alla som hör av sig och undrar hur allt är m.m De värmer i mitt hjärta speciellt när jag är ensam. Veta att ni alltid finns där!  Mamma o Hanna ringer ju varje dag och hör hur de är.. Igår hörde även Emma o Helena av sig och jag blir så glad! Ni är Bäst.allihop =0)  Men som sagt jag är inte långt bort!
Ni är värda mer än guld.