De var inte min dag idag...

Jäkar. Jag började med att hyra tvätt stugan på jobbet och tvätta tre maskinertvätt. ( Vi har ont om vatten ) så jobbade jag tre timmar tog hem min tvätt och skulle till att städa. Hade sönder mammas 50 års present en jätte dyr vas. Fan! Tvätta sedan tunnan och halkade på trappan . Lagom roligt. Men nu har de gått bättre. Vatte nhåller på att fyllas upp och de verkar som om vi har mer nu än vanligt.  Imorgon ska jobba en stund sen ska jag med några boende och Veronica och Julhandla. =0) Sen ska jag träffa Helena<3 evigheter.

Krax o flax

Jag kommer faktiskt inte ihåg.

Jaa mycket jobb är de just nu. Väldigt mycket.  Upp med alla gardiner och ljusstakar och allt annat adventsprylar ska upp. Så idag har jag nog fixat. ( På jobbet alltså) Imorgon blir de tre timmar jobb sen städ inför helgen. :)
jaa i helgen blir de bada av..

Tog du dom med storm ikväll?

Ja vårt vatten är slut. Och jag hoppas verkligen  de finns vatten till helgen. Jobbigt att bo på landet. Tusan!
Sitter på jobbet, ensam. Kollar på tv och är väldigt sugen på mat...
Imorgon slutar jag 10.00 hem o fixa träffa syrran som kommit hem från London ikväll sen till Sandra i Trosa och vad jag mer ska hinna med de får jag se imorgon. Nu blir de 2½ män på 6:an... Tjooo

Jag älskar mitt meningslösa liv.

Söndagen är över och framför mig har jag en arbetsvecka. Startar veckan med att jobba natt. Trevligt! Sen blir de jobb ända till fredag. Alltså varje dag, hör och häpna de är väldigt sällan jag jobbar en hel vecka :P
Man har ju ett soft jobb som många skulle kalla de. Men ibland blir även detta slitigt. Tro mig de är sant. Nu ser jag lite på Sagan om ringen bara för att jag tycker den är sååå bra. Men kommer nog sluta med att jag strunat i slutet för att sova.
Nops man kanske skulle fortsätta och kolla? Har även sett film med e o V som vanligt på söndagar. Jag hänger där för ofta. Jag kanske får ta och flytta in snart? =0)  Nej ni kan va lugna. jag ska inte flytta in där.....

Jag har just kommit på...

att jag vill göra något annat.
Har varit fullt upp hela helgen har därför inte haft tid med skrivning här.  Men de går nog ingen nöd på dom få läsare jag har. Dom som läser är ändå med mig under helgen. Så dom vet redan.
Nu sitterj ag här i min ensamhet och äter chips för att jag är värd de. Har städat med mamma (nästan) hela dagen och under helgens tuffa schema har jag inte unnat mig så mycket gott som man burkar/Ska.
Så nu sitter jag här med mina lantchips o njuder för fullt.

Som sagt de belv utgång både fredag o lördag inte vanligt för att vara mig men så blev de nu. Nästa helg kanske de blir lungt någon dag..Vi får se.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen sen ska jag lägga mig på soffan o pilla mig i navel eller kolla tv. Jag ska inte lyfta ett finger. Eller just de, jag har lovat att hjälpa till med middagen. De var så de låg till. För att mamma tycker att jag måste lära mig :P Men jag håller kankse med henne.

Hej.

Systemet, här kommer vi

Imorgon ska jag in en sväng på kära systemet. Måste fylla på förådet något.
Helt ledig är man och de blir toppen skönt. Sova!  Ska städa och putsa upp lite inför nästa helg. Tjo!
ut till stallet och gå en promenad ska jag mé.


Grattis Madde!

Idag fyller hjärtat Madde 20 år =0) De firar vi!


You´re dreaming

Jag är trött hela tiden. Jag skulle kunna sova bort hela dagen. utan problem. Men jag ställer klockan och tvingar upp mig för att inte förstöra dagen. Men jag skulle gärna mer än gärna ligga kvar och sova.
Idag ska jag jobba natt och ha en med mig som ska börja jobba. Han ska alltså sova en intronatt med mig som de så fint heter.  men de  går nog bra. Ska bara se till så jag gör allt rätt.  Först är de lite möte. Så nu kanske jag ska ta och fixa iordning mig.? Ta på mig kläder? Ja gvet inte om jag orkar du... Imorgon slutar jag 10.00 undra om jag ska sova bort den dagen? De vore skönt. Jag ska nog sova bort alla dagar nu ett tag! Blä !
Ge mig något som gör mig pigg!

Jag går bara förbi..

Idag träffa jag Madde . Vi åt sallad hemma hos henne och snacka massa.

På onsdag fyller hon år och vi ska fira de på fredag. Då kan hon äntligen gå på systemet själv. Inte för att jag har behövt hjälpa henne så många gånger.

Nu vill jag bara lyssna på Lars Winnerbäck eller Håkan Hellström och njuta.. :)


Svalan, katten, rosen , döden

Nu ser jag på film med en sovande far..

Har jobbat idag och jag mådde inte toppen imorse vill jag säga.
Både pågrund av gårdagen och sen var väl min kropp inte i form? Inte vet jag.
Men till jobbet åkte jag och de gick fint.

Igår blev de fotboll med Fredric o David dom drack. Inte jag. Vart sen bjuden på vin och kunde då inte stå emot utan tog glatt ett glas till fotbollen jag med. Men vi firade inte fotbollen iaf, för de gick skit!
Lakrits shotarna gick heta och sen var vi på G. Jag åkte hem innan alla andra och jag vet inte hur kvällen slutade?? Dock vet jag hur min kväll slutade. Men tur var de nog att jag tog mitt förnuft till fånga och bad Max köra mig hem. Tack! Jag behöver ju inte vara med över allt ?

Jag skulle ha gått upp vid 7 idag för att jaga med pappa, men jag svek honom.! Jag orkade inte gå upp. Han fick allt jaga själv och jag känner mig elak som lovade honom.Men han verkar inte så ledsen iaf :)

På Onsdag fyller kära Madde 20 år och jag hoppas till helgen kunna fira med henne och alla som vill såklart. Jag o Madde har ett litet vad och vi får se om vi vågar eller lyckas eller vem som vinner? men de är grymt roligt :P Jag ska göra allt i min makt för att vinna! för nu jävlar lämnar vi de här bakom oss och kämpar tillsammans! =0)

Du kanske inte vill, men jag vill.

Nu är vi hemma från dansen. Verkligen mysigt. Tänk om alla hade denna inställning. Bry dig inte! =0) Jaa men nu måste jag sova om jag ska orka upp. Imorgon får vi se vad som händer. Ja vill inte bara vara hemma, men de lutar åt de. Vi tar tag i de imorgon.

Fredag och jag hoppas alla har de skoj?!

Följer dig hem...

FREDAG!

Slappar på hög nivå här hemma för att jag ska jobba senare idag. Hela natten för att vara ärlig. 
Börjar 14.30 på kvällskvisten ska jag iväg med några på dans. Mysigt. Sen tillbaka till jobbet o sova. Jobbar till 15.00 så man kan i de stora hela säga att detta är en jobbar helg. Eller har jag fel? Glömde nämna att söndagen också består av arbete. Men nu ska jag sluta tråka ut er med mina arbetstider. Men de är nästa det ända som händer nuförtiden?
Igår var jag med Mamma o Hanna till Södertälje för mamma skulle hämta ut några biljetter. Vi gick lite i affärer men jag köpte BARA ett hårband, spray och hårspännen. För just nu är inte min ekonomi så bra. Om jag ska ha råd med alla julklappar som måste inhandlas snart.Man hinner ju få en lön innan. Men man vill ju fortfarande kunna leva?
Hitta massa fina tunikor som jag ville ha men jag stog emot och sa till H o M att detta är vad jag vill ha i julklapp!!!
Min lista utökas hela tiden.? Kommer jag aldrig bli nöjd? Eller har jag ingenting här hemma?
verkar som om allt saknas :P

Sitter just nu och lyssnar på Säkert. Tar mig snart i kragen och börjar göra något vettigt bara de att jag inte har lust.  Ingen lust alls. Måste göra mat till min matlåda också. Lutar åt pasta med pastasås. eller så kanske mamma får komma med mat till mig? -Nej så lat ska jag inte va!


Jag vill ha snö! NU!


De kommer bara leda till nåt ont - Säkert

Jag var helt ledig idag.


Mycket blev inte gjort. Men så är de ibland. Imorgon blir de natten och hela helgen med jobb. Ska iväg på dans på kvällskvisten.

Kiss Me Like You'll Never See Me Again

Idag blev de extra jobb och möte. Vårt företag har blivit sålt till ett annat tydligen.
Dagarna går så fort, så fort. jag hinner inte med allt jag vill.
Sakta ner ett tag. bara några dagar.

Så mycket mer finns utanför.


Instruktioner för en omvänd vilja

En ledig dag har åter igen passerat ur livet som många andra dagar. Morgon dagen skulle bestå av 3 timmars möte men lite extra tid skadar inte. Så de blir ett pass till 21 istället. Jag har ändå inget bättre för mig.
Som jag skrev i gårdagens inlägg skulle jag göra matematikprov idag. Ett kapitel som jag personligen tyckte var lätt eftersom jag gjort all matematik för mig själv.
Åkte dit utan att ha gjort klart kapitlet tänkte göra provet ändå eftersom jag vill bli klar så fort som möjligt.
Jag klara de! Tur var väl de. annars kommer jag aldrig lyckas höja betyget. Men fan att man ska vara så slarvig.? Mina slarv fel gjorde att betyget blev lägre. Nöjd är jag ändå då jag inte gjort allt. :) Nu ska jag börja med Ekvationer.Tjoooooo!

I natt ska jag till Nyköping också. Hämta folk. Eller folket är min syster. Haha =0)
Jag vet då inte om de är någon idé att gå och sova eller om jag kanske ska vara uppe.
Hoppas jag kan övertala mamma att  äta hamburgare påvägen för jag är hungrig!

image550

Nu dukar vi upp här hemma.

Snart är de dags att duka upp långborden i vårat vardagsrum. För olika middagar/Fester/Julafton m.m.... Och jag bara längtar.! Jag missar dock julbordet här hemma och tomten då jag bor på Platåvägen just för natten :) Men jag får ju lite julklappar av familjen på morgonen då vi äter julfrukost.
Men lite synd att missa traditionen 25 st och full fart.
Men mycket ska ske innan jul. Har redan två julbor inbokade.
12/12 - Jobbet julbord
16/12 - farfar, Birgit o familjen ska äta.
Sen blir den nog mycket mer än så. Nu är jag sugen på lussekatter med Julmust !
Dags att göra klart matten tills imorgon? ska ju skriva ett prov då. Skiiit!

Nu blir de musik och matematik för hela slanten innan sängen. =0/


Yes.

Jag fixa de tills slut. Efter 3 timmars kö på datan fick jag biljtter till Iron Maiden i Stockholm. bra gjort. De trodde ni aldrig? Nu ska vi bara se vem som vill följa. :P

Nu har jag ätit sallad o ska städa lite o plugga matte.
K

Redan över?

Helgen går verkligen fort! var tog den vägen?
Ja igår åt jag middag hos Emma o Victor :0) Mycket trevligt och gott. Emma lagade Max betala. Jag bara flöt med.
Drack lite och åkte till Nykvarn. Åkte hem tidigt inte för att de var tråkigt absoluti nte. Jag tror ni vet anledningen ni som behöver veta =0) Sov över hos Emma o Victor för att jag inte kom hem. De är jobbigt att bo på landet. Klar jag kunde ju tagit taxi men va fan.! Skönt sov jag och idag åt vi frukost sen åkte jag med Hanna till Södertälje för att handla vinterjacka. Hanna hitta en vinterjacka och jag köpte en skidjacka. Sen köpte vi även en julklapp!! ibland är man i tid.
Aaa nu ska jag se på film. Imorgon blir de jobbet. Tjoohejsanhoppsan

Givande dagar

Hmmm. Ja utvecklingssamtalet på jobbet gick bra. Mycket bra! =0)  Tårtan jag bakade vart super fin och jag hoppas nu att den smakar. En lååång promenad gick jag för att dela ut kort. Pizza åt jag för att jag hade lust. Sen blev de visst bara Idol och Isprinsessan på tv? Och nu är kvällen över? Kan man ha roligare. nej jag tror inte de.
Jag tar mitt pick o pack och går till sängs för de verkar dött här. nej vi får se vad morgon dagen har att erbjuda helt enkelt. För nästa helg är jobbar helg.!


nej hör av er.

Se mig.

Jag klarade av mitt härliga 26 timmars pass utan problem och utan att klaga.
Imorogon är de fredag. Äntligen Fredag! 
Ska visst spela match på lördag otränad som man är. Men då får jag träning iaf. 
nej nu är jag trött på detta väder de gör mig depp. vädligt depp. Gör mig glad?
Vad är de med vår värld just nu ? Är alla gjorda av ondska eller? herregud de här fungerar inte. Man kan inte bara döda.


 

Jag funderar mer och mer på de. Och de lockar mig. :D


" Han höll hennes hand som den mest naturliga saken i världen" :0)

Personen/Personerna som driver med mig kan nu sluta eller berätta vem de är?
Så roligt är de inte.

Sett på film med E och V.. Vänner för evigt hette den. Annorlunda men bra. 
Imorgon ser jag fram emot ett 26 timmars långt jobbar pass. Synd o klaga när man får sova. Men de tär på kroppen ska jag berätta. Sen har jag fått den glada nyheten att jag ska jobba Julaftons natt för att få vara ledig Juldagsnatten och nyårsaftonsnatten. Men man får väl offra sig så länge man inte har barn?
Dom som bor uppe på mitt jobb vill ju också fira jul. :0)

image547 Bild : Södertuna
En promenad i höstvädret.


-----

Detta kan bli min start... Nu gör vi de, och tar tag i de här!

image546
 2008 ska bli mitt år, jag ska göra de bästa av de!
Ja de bestämmer vi!

Black Ballon - The goo goo dolls

Idag var man ledig.
De blev att jag gick ut i stallet åkte till Gnesta och handla mat till oss i familjen samt hästen :)
Fick idag också skumma sms som jag fått förut?! Vem?
Planerar inför julen och köpt grejer till fjällen.
anmält mig till juldagen ochbörjat skirva min önske lista.

Så är de. !

Plain White T´s- Hey There Delilah

Idag har livet verkligen varit segt. Gick upp 12.00 kollade tv och sov ännu mer. Åkte och hämta bilen. Åt pizza och kollade på film. De räcker för idag.
Nu sitter jag och spelar Hey there Delilah om och om igen för att den är bra.
Ledig imorgon också. Bra!
Mycket jobb i veckan och lite extra timmar också sen blir de ledigt Lördag och Söndag.
Nu längtar jag sjukt mycket till 29/2 - 08 . Men mycket ska väl ske innan de.
Men tiden bara flyger iväg så man hinner väl inte med så mycket mer än allt vanligt allt de här vardagliga. Nu är jag trött på rutiner bryta ett mönster skulle inte göra något. Tack


Inget annat än luft.

 Tiden i Skara var underbar. Skönt att komma  bort från jobb och Gnesta. ett sprot + var ju att träffa Helena och Daniel såklart. :) Med er har jag alltid kul!!!
De blev fimkvällar, studentfest, resturang, shopping och diskning såklart! ;) Man måste ju hjälpa till.
Folket där nere var goa och glada. Halloja!

Så nu väntar jag på att kunna åka ner ännu en gång till när tid finns.

De var långt att köra men jag tog allt i ett svep. När jag körde ner stanna jag inte en ända gång. och när jag kommer in i Skara kör jag förbi Helena och daniel som är ute och går. !!!! Otroligt.

    

  

   Tack för allt!