Egon, min nya vän!

Helgen är redan över och jag har gått en vecka i skolan. REDAN! de är inte långt kvar till jag går ut på praktik och ännu mindre tid kvar till första tentan. Jag blir stresad bara av att tänka på de... Andas, andas. Men vi kommer klara även den här terminen vi får kämpa lite bara.

I fredags åt vi tacos hemma hos mig vilket var väldigt gott sen blev de lets dance och bus med Egon.
Så våra händer är inte finna. Eller inte min höger hand iaf den ser hemsk ut.
Men ger man sig in i leken får man leken tåla eller hur?!
Så Egon har blivit min nya vän och jag längtar redan till nästa gång han ska bo hos mig. Han ska bo här över natten idag men imorgon flyttar han hem igen. va tomt de kommer bli?!
Fast idag hade jag faktiskt tappat bort honom på 28 kvm otroligt nog lyckades han försvinna. men efter lite letande i alla vår hitta jag honom längst in under badkaret. Där låg han och sov under tiden jag lagade mat. Han tyckte väl att jag förde mycket oväsen....

Igår var de lördag vilket betyder fest. Jag som trodde jag hade tröttnat. Vi träffades några tjejer hemma hos Jennie där vi drack lite och snacka massa skit som vanligt. Sen blev de palace där vi brukar hänga. De var lönings helg och de var sjukt mycket folk så jag, pärnilla, Jannie och jennifer drog till donket och åt sen hem och sova. Vi orkade inte mer... En veckas fest tär lite på korppen iaf....:P

Tjo mos!

Så mycket mer än vad ögat ser...

Skolan är i full gång och man har liksom inte lika mycket fritid längre. men ändå hinner jag med lite träning o vänner.
Den här veckan har jag tränat 3 gånger och jag som aldrig tränar. Madde har börjat motivera mig. Bra!
Skolan rullar på och vi läser just nu om smärta.
Sen har jag fått reda på vart jag ska ha min praktik på infektion här i norrköping. De ska bli riktigt rolig och lärorikt.
Nu över helgen bor min vän maddes lilla katt hos mih. Egon! så himla mysigt att slippa vara själv.

Ikväll blir de lite tacos hos mig...

My Life, My Death & My Destiny...

Vi är tillbaka sen en tid...

De var underbart men vädret kunnde dock varit lite lite bättre men de är så synd att klaga när de är så skönt att bara komma bort med lite härligt folk och bara va, äta god mat och göra INGENTING!
Vi festa 7 av 8 dagar. Men då ska ni komma ihåg att planet gick hem vid 8 så bussen från hotellet gick vid 5 på natten vilket betyder att vi aldrig gick och la oss. Vi festa på såklart. MEn vi gick inte ut utan höll oss hemma på hotellet med lite härliga svenska grabbar som vi tärffat dagen innan. Skit skoj!
Veckan som gick såg ut så att vi kom hem 4-5 på natten sov till 9 gick upp sola och ev bada, åt någon billig lunch, lite mer sola, sova middag, duscha och fixa sig, äta middag, hem och förfesta och sist men bäst ut o röja.
Jag tror aldrig att jag i mitt hela liv har dansat så här mycket och på varje krog vi kom fick vi champang gratis. Och som vi alla studenter säger gratis är alltid gott.=0) Vi tackade ju inte nej precis!! Vi drack glatt.

Nu är man hemma i verkligeheten igen och skolan drog igång i måndags med full fart framåt. Ingen lung och ro här inte. Jag längtar redan till sommaren. Men den här terminen blir rolig vi ska om snart bara 2 veckor ut och praktisera på sjukhus vilket ska bli mycket intressant för min del då jag aldrig tidigare jobbat inom de. men innan de är de basgruppsarbeten som ska göras och en tenta om statestik.


Och de som jag alltid tjatar om i tid i den här blogen är ju min stora dag som i år inträffar på en tisdag då jag har praktik. Kan de bli roligar?! Njaa kanske. Som sagt den 17 feb. Glöm ej!

Nu ska jag sova imorgon ska jag upp jätte tidigt för att träna med Madde och Li jag behöver verkligen komma igång nu efter en tids slapphet. De är dags nu!

tack o hej!


Jag vill ha er nu som jag hade er förut...

Jag vet att jag inte har många läsare och jag gör ingen stor marknadsföring heller om att min blogg har startat igen efter ett tags uppehåll. Men jag är sugen på att göra de... Få några fler läsare. de vore inte dumt. Jag kanske bara ska medela mina närmaste att jag är igång igen? Vad tycker ni?
Några läsare har jag och er uppskattar jag =0) Tack! ännu roligar när man får komentarer då blir man så peppad att skriva mer och oftare...


Imorgon är de äntligen fredag och de betyder utvärdering i skolan 2 timmar och sen resa till varmare ställen. Rättare sagt Gran Canaria. jag + 3 galan tjejer från klassen drar för att koppla av innan T3 drar igång med sitt allvar och man ska slita som ett djur för att klara allt. Men man vill ju lyckas och vara bra de är priset man får betala. Sin fritid. Men tillslut kommer de vara värt de. Man har sommarlov och då kan man passa på att roa sig och som nu mellan höst och vårtermin kan man också
Nu har Madde flyttat ner igår för att vara exakt. Så idag tog jag och bjöd över henne och Krubbo på middag de blev ris, kyckling och tzatsiki.Sen gick vi över till henne och jag kolla på lilla katten ( Egon) och hur långt hon hade hunnit. Vilket inte var alls långt. Hon ska kämpa hela veckan med att få klart nu. Hon börjar skolan den 19 jan pecis som jag.


nej nu ska jag vila upp mig för en veckas fest.. Vi hörs snart!

Ny dag nya tag...

Bättre är jag och jag bara längtar till fredag... Imorgon ska jag åka hem till mitt andra hem eller riktiga hem kallade vad ni vill. Där ska jag packa upp alla mina julklappar och kläder sortera och börja tvätta. Men tvätten får vänta till onsdag då jag har tvätt tid. jag hoppas verkligen att jag inte har glömt att boka. För då är de kaos. :P då blir de till att tvätta i badkaret. Tur man har de. När allt de är klart är de bara till att packa igen. Och jag älskar att packa verkligen.

Får se vilket tåg jag hinner med imorgon.. tror faktiskt de blir de tidiga jag känner jag har mycket som ska göras ny innan allt...

idag blev de lite extra jobb och skönt var de då de blev helgdags OB de blir fint i plånboken =0) Jag har hittat vårterminens schema och de ser bra ut.Mycket praktik och de gillar jag verkligen.


Neeeej nu blir de tv och inatt JVM,


det går så fort så fort ibland.

Ja ibland hinner man knappt tänka förns de är en ny dag. Herregud de är redan 4 jan... Och vad har jag lyckas åstakomma under jul? Jo jag har varit sjuk sisådär hela jul och nyår. Julafton, Juldagen, Annandagen, helgen, måndagen, tisdagen och så härliga nyår... Just de. Jag var sjuk och helt nykter. Första gången på många år tror jag. eller en nyår för två år sen var jag också sjuk. Men men till saken. Jag gick till Gnestas kära vårdcentral dom fixa mig lite starka grejer och här är jag myckett bättre och något piggare. Tack!

de var en släng av öroninflamation och bihåleinflamation. Lyckat.

Så de betyder att juldagen då stog ja ut en kvart på "den stora" festen sen drog jag hem och ångre mig djupt att jag åkte ner. Men jag ville så gärna. Men tvi fick jag. JAg skulle helt enkelt inte vara där.
Jag åkte hem och min otroligt kloka mamma som avråde mig från att åka bäddad ner mig i sänge och pyssla om stackars mig trotts att hon hade gäster. Hon är underbar.

Jag får trösta mig med att de var skönt att vara hemma på Lebro under min sjukdom. Förutan mammas pyssel hade jag nog avlidit.

Jaa nyår då då var jag fri från feber och tandvärk men då hade dock mina knän och mage börja leka ett spel och jag mådde inge vidare. Ändå trevlig middag med goda vänners sällskap men ett tidigt slut då jag var hemma redan halv 2. Men visst kan de va skönt ibland.. :)

Resten av lovet har jag, mamma och pappa spenderat uppe i tv rummet med Harry Potter. Vi har nu sett alla 5 och är nu beredda att möta 6! Jaa i lördags tog vi och såg tre stycken på en kväll. Ja va kan var bättre än lördag? :P

Nu ska jag snart röra mig neråt i landet mot min "hemstad" för att spendera några dagar där och i skolan. Sen beger jag mig mot varmar ställen.. De ska inte bli lite skönt. De ska bli fantastiskt skönt.  4 tjejer på GC de kan inte bli galnare.
Kanske att de kommer upp kort? Vi får se de mesta med foton rör ju Facebook nu förtiden. Så om inga bilder syns här får ni kolla där.

Ja jag må inte updatera så ofta men ni får iag att läsa ett ta. Vi ser nu när de kommer mer..