den är underbar

jaaaa min nya lägenhet är perfekt för mig... Jag trivs redan o jag har precis fått allt klart. eller de är klart några små saker måste jag investera i...

Tavlor
bord
soffa
tvbänk
skoställ
blommor
nyckelskåp
hållare till tv
lampor

men sen är de prima...Jaa har kommer jag trivas.
Min nya säng ska jag sova i natt. =0)
Mina kusiner o deras polare har lånat mitt rum för dom ska festa här idag. ladda inför fotbollen imorgon ni vet. Djurgården - Norrköping.

Jaa jag ska nog vila mig lite sen fixa mig o dra vidare.. de blir trappan ikväll. :) 
Idag var let´s dance i köpcentrumet så kollade lite på dom !
 men oj vad jag trivs. Ni måste nog komma och hälsa på mig för att förstå.
Jag ska ut o inhandla lite mat nu.

tjaaa

Did we meet on a plane in Ecuador?

Ja precis den fråga fick jag idag av en kille på facebook. Ha Ha. Jaa men vad jag vet har jag inte åkt med något plan till ecuador på senaste tiden.. Kanske har jag en tvillingsjäl ute i världen. !?

Min granne har fest och ja jag hör de och skulle kunna ha fest själv på hans musik.! Men han var snäll han bjöd in mig och sa att han skulle ha fest ikväll. De är ju sista kvällen i rummet. Imorgon blir de nya lägenheten. Yeah.
Har kollat på Let´s dance med Pärnilla. Vilken tur att Tina tog hem de. Tänkte försöka att sova lite nu trots all musik. Imorgon lutar de åt att bli utgång.. Hoppas på de iaf. Förmodligen trappan men de gör inget. Billigt där.! allt i baren 20 kr ;) Vem tackar nej när man är fattig som jag?
För som sagt nästa helg blir de nog väldigt lugnt. Jobbar ju lördag natt. Garanterat lugnt då.

Fick tidigare en låt med Hästpojken och någon timme senare fick jag ett mail om att han kommer till Linköping. Vilket sammanträffande. Eller vad?

Nu har dom visst någon form av battel där inne? Hoppas dom ska gå vidare...

Vi hörs väl snart? =0) Kram

flytt, plugg o jobb

Ja nu håller jag på att flytta. Har lämnat alla kläder iaf. Imorgon kommer mamma o pappa ner med sängen o vi flyttar resten.
Sen har jag idag försökt pluggat men de går riktigt segt för min del.
Nästa helg ska jag jobba hemma i Gnesta. Lördagnatt o söndag morgon. bra med pengar men ganska tråkigt att arbeta en lördag när alla andra festar o har skoj.
Nu tittar jag på tv.

Herrgud!

Ja får krubb.
Vad har all bråttom till? Måste jag nu bli stressad över mitt liv?
Kan man inte leva livet längre..? Släpp loss ha lite skoj och lek. Ja Lek allt vad ni har. De kommer ni aldrig ha tid med sen iaf. Varför stressar vi? Kan vi inte bara va. Njuta och skita i hur framtiden bli? =0) jaaaa. De gör jag! Orka läga enerig på framtiden. Nu tar vi en dag i taget.
Kan bara alla tagga ner tempot lite. de går för fort. Jag blir stressad.
Jag klassas väl snart som tant. Tack!


  

  

  


En dag kommer du att krossas

Ja har nog kommit fram till att jag är en ensamvarg :P Jag behöver tid för mig själv för att förstå för att fatta. Är jag trög? Eller jag kanske bara trivs med de.
Tror nu inte att jag hatar att vara med människor. För de om något älskar jag mer än allt annat. Människor! Mmm.. De jag menar är bara att jag utöver all kontakt med underbara människor behöver tid för mig själv. de gör inget att vara ensam en dag.
Idag gick jag till skolan med Pärnilla för att plugga lite. Vi hitta lite information iaf. Sen komm jannie och de blev mest än massa prat. haha. Vi åt lunch i 2 timmar sen gav vi upp pluggandet. Jag gick hem o somna i sängen gick upp o börja tvätta. Nu är tvätten klart. Men min lampa har gått sönder o jag når inte för att byta den.. Jag sitter här i mörkret o ska läsa igenom lite omvårdnadsteorier.. Imorgon är jag ledig igen. Jag behöver ett jobb. Pengar behövs allt. Men nästa vecka är de nästan fullt upp hela veckan..
Nej vill jag bli de här är de bäst att jag börjar plugga nu!! Elin bli något nu! Ja Ja ja

en bonus innan sängen.

Du säger att du är stark
att du vart igenom det här förut
du kommer fortsätta
finns inte mycket mer att säga nu
Ni två hör hemma
i ett rummed inga andra
om jag var tio år yngre
skulle jag inte behöva dig längre
någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
någon dag kanske jag kör över dig här utanför
varför måste vi döda varandra
nåt säger mig att du blir borta en lång, lång tid.....

bra låt!


(Håkan - för en lång lång tid)


Undra om..

jag inte ska sova nu =0)

Kanske ska berätta för er att jag inte ätit något med mjölk på tre dagar nu.. Ska snart testa o äta massa med mjölkprodukter för att se om de kan var mjölk som spelar mig ett spel. Men vi hoppas såklart att sådant inte är fallet. Utan att de bara var något olämpligt jag tuggat i mig.

Ja idag blev de mest tv men jag var duktig o läste lite på socialstyrelsen om omvårdnad. 1993:17 Mycket givande ;) Haha
Ja till måndag ska vi ta reda på vad omvårdnad är. Lättare sagt än gjort. Hur stort är inte de området? De är ungefär vad hela min utbildning ska handla om.

Sängen här kommer jag med stora kliv. då blir de bara två.

en bild på katten o mig får ni.


Kär i en ängel - Håkan Hellström

Ja nu har jag avklarat min timmar i skolan för den här veckan .
Men jag är duktigt så Jag o Pärnilla går dit imorgon för att plugga! Ja vet stort + till oss.
Jag har idag packat ner lite saker från rummet och nyss gjorde jag matlåder som jag kan äta. Spagetti o köttfärsås som jag ganska ofta äter nu. men hur gått är de inte? Diska har jag gjort mé. Nu ska jag kolla på tv o stirra på mitt halv röriga rum. De stör mig när de är rörigt. Jag vill bara pyssla o fixa.
Men snart helt nytt o min egna säng!!! Kom på besök då!
Men som sagt de finns ett minus. Hyra över sommaren. Men jag är då smart och hyr ut min lägenhet då o då på sommaren :D För den som vill fira en vacker semester i Norrköping? ! Några vill redan hyra den. bra sen ska jag ju vara här ner lite själv också.

Sitter nu och lyssnar på Håkans nya album. Lääängtar otroligt mycket till den 19/4 o sommaren. Håkan betyder sommar.
den 19 är de utsåldt grymt. Hanna ska vi var längst fram eller? eller tar vi en "bra" plats som sist ;)
fler heta artister kommer till hultan också.. Senast idag fick jag reda på att Takiada tar o kommer. Jo men tack!

Nu laddar vi inför sommaren.
Men de är ganska mycket jag ska lära mig innan detta eviga sommar lov.

nej nu blir de tv kaske återkommer

Jag har faktiskt gjort lite som jag skulle.

Ja som sagt jag har puggar lite. Men hade tv igång samtidigt så de blev lite halv gjort. Nu ska jag ta o stänga av tv o läsa klart de sista kapitlet för att senare sova.. Med mitt duntäcke som jag saknat så länge!!!
De är fortfarande sjukt mycket snö här ute o bilar är helt insnöade. dom kommer nog ingen vart med bilarna. de är nog svårt för er att förstå hur mycket snö de egentlingen är här. Gnesta har inte haft snö i vinter om vi jämför med de här. Är inte de här längre ner i landet? Mot den varmare delen? Bör inte snön hålla sig upp i Norrland o blommerna bör titta fram här och jag kan äntligen få köpa mig en ny vårjacka =0)
Den här månaden är der verkligen knapert med pengar då jag idag betalade två hyror. Alltså drogs 5000 bara sådär. Häääärligt för oss som lever på lån. Tänk att allt ska vara så otroligt dyrt. De blir att leva på pasta hela månaden då jag redan månaden innan laddat upp med två paket för att klara denna otroligt fattiga månad. Men mamma sa idag att jag absolut inte ska snåla på maten ;) Hon bjuder hellre på mat då. Tack!
I allt man gör går pengar åt och de är jobbigt. Jag vill ju ha nya skor o en vårjacka som sagt. Jag funderar på att köpa dessa underbara skor. Jag har tittat på dom i 2 månader o drömt mig bort.
Kanske kan man unna sig dom bara för att de är snö ut? ha ha. Nej de var dåligt. Då kan jag ju inte använda dom? de är ju vårskor.
Som tur är får jag en liten lön !! då jag jobbat 7 timmar en söndag. Jag behöver mer jobb tack! Så länge man är ung orkar man ju. Jag har iaf sommar jobb. Tack o lov för de.
Snart är de dags för Håkan. de blir grymt! Imorgon släpper han sin skiva o jag måste få tag på den...Ja Ja JAAAAAA! Måste! har ikväll bara slängt i mig lite kräm då jag inte orkade släppa hem mer mat. Tänkte först äta på donken men jag verkligen inte sugen. otroligt för att vara jag. =/ Är något fel? :D

   

  

  


Här kommer som jag lovat några bilder till från Thailand. Men jag har mer så var lugna.

Några fårgar? vari nte rädda för att ställa dom ! Bara roligt. :D

Bilder ger mer resultat på statestiken därför drar vi ut på de  ;)




Jag har hört att ska bli vår. Men jag vet inte om jag tror på de längre.

Ja som sagt idag har jag färgat håret hos Sandra o hon har fixat lite inför hennes frisör prov. =)
Åkte hem plugga lite o träffa Malin. Sen tog jag tåget mot Norrköping. Jag hade en ganska tung väska med mig men de var ju hjulp på tänkte jag.
De var ett byte i katrineholm då fick jag bära på väskan som var otroligt tung...Sen när tåget väl stannar i Norrköping o jag hoppar av ser jag till min förtvivlan att här är de fan mer vinter än vad jag har haft på 3 år! De var nästa nmer snö här än i fjällen. Runt 2-3 dm. Kul! Men jag tänkte ändå att de lär ju gå o dra väskan ändå eftersom dom plogar. Men nej här vet dom inte vad plog är. Jag har dragit min väska 4 km i 3 dm djupsnö. Jag var ju tvungen att köpa frukost och lite kräm nu till kvällen. Nu sitter jag här med ont i kroppen och ska ta tag i pluggandet.  Resten av veckan ska jag packa ner allt i mitt lilla rum o vänta på att mamma o pappa kommer ner med min nya säng.
Ja för den som vill ha vinter kan alltid komma o hälsa på mig för här har vi en riktig vinter i slutet av MARS!! Ge er. jag vill ha vår.

Tack för de.

Min lilla mage

Jaa igår var vi hos Bejan som tog och fyllde 20 år. De blev middag  med massa tjejer. Mycket trevligt.
Jag fick dock super ont i magen i slutet och åkte hem. Somnade med kläder o smink på mig. O då var kl 21.00 ? Sov sen hela natten utan att vakna...
Jag börjar ana att de kan va mjölk jag är känslig emot. Men de vet man ju aldrig. Så idag äter jag inget med mjök i för att se. Men gud va svårt de är. Allt innehåller mjök. Så jag svälter mig istället. Tycks inte finnas något jag kan stoppa i magen. Jag som var så sugen på youghurt.
Nej vi ska testa idag så får vi se om de blir bättre med min mage. Har trotts allt haft ont i den till och från i över en vecka nu. De blir jobbigt till slut.
Nu ska jag ner till stan o köpa något som jag kan äta. och en laktosfri mjök så mamma kan göra middag :D

Nej imorgon blir de tillbaka till Norrköping. flyttar på torsdag o på lördag kommer förmodligen mina kusiner o hälsar på. Imorgon ska jag färga mitt hår o sandra ska bestämma hur hon ska klippa de på sitt frisör prov. =0)

Thailand

 


De går segt därför bilr de några i taget..

Påsk o galna påskdagar.

Glad Påsk alla Kära ni!

Igår blev de påskmiddag med släkten. Innan städade jag som jag så fint lovade att göra. Men pluggandet har jag flyttat fram till morgondagen.
Igår drack jag igen. Men nu fårjag lugna ner mig. Börja hemma hos min farbror med lite vitt vin, åkte vidare med farfar ;) Eller farfar följde inte med och fortsatte kvällen utan han gav upp när vi väl var där :D Men lite dricka o sen med tåget. Dans o mer dricka. Så säger vi. Fick även äran att sova i Hannas lägenhet då hon sov hemma på lebro. Somna som en stock men vakna tidigt.. Nu är jag halv seg och har precis varit i stallet och fördrivit min tid med att moacka. Snart ska jag duscha o vidare till B som fyller 20 idag. Grattis!
nej jag kanske ska hjälpa mamma o städa här hemma också? Jag tror inte jag orkar. de blir nog lite cola o tv.

På Tisdag ska sandra planera mitt hår !

Jag har ett fel...

Tiden tycks bara försvinna. Och jag görabsolut inget vettigt av den. Jag ska städa. VAd gör jag? Sitter vi datan o glor på ingenting bara massa strunt. Jag skulle städa men snart är tiden förbi och jag ska vara hos min farbror och äta påskmat med min kusiner. Trevligt att träffa dom igen =0)
Igår drack jag. Igen. Fan de är inte bra för min kropp. Tar de dock lungt med drickande. Blir aldrig förmycket.Utan lagom eller för lite ;) Madde o Helena spendera kvällen här. M:et o jag fick i oss 6 baccardi och en vin tillsammans.. Som sagt lagom ;) Sen kom H, B o E och vi prata massa skvaller. Alltid roligt! Sen gick vi vidare mend där dog de ut och Madde o jag gick hem o sov här. Nu idag har jag gjort... Inget! Lämnat mina väskor hemma o köpt ännu en flaska vin. Jag dricker nog´idag mé. Tusan. Men man är bara ungen en gång. Passa på.
idag ska jag sova hos Mamma o Pappa tror jag.. Om jag kommer hem. De löser sig alltid.
Städa var de! Tack för mig .

Elino..

Igår var en spontan kväll och sådana kvällar är ofta roliga. Man ska inte planera för mycket.
Jag satt hemma här i huset där jag bor just nu åt en tonfisksallass som jag gjort själv. Förhand ;) Åter till kvällen skit i salladen, som förövrigt var ganska god lite mycket lök. Jag spenderade min dötid vid datan och lyssna på härlig musik. Robbie Williams - King of the bongo ganska skön låt. Men Emmet ringer vi nio och hör om jag kan vara klar till halv 10.. Vi drar ut. Jag blir klar något fixat iaf. Håmtar upp alla brudar full bil. Tur Bejans pappa lånar ut sin lite större bil då vi hört att de var poliskontroll påvägen. Men vi lyckade misssa alla dom. Drick, drick, drick och så massa slager. Vidare hem till T för lite förkrök. Häver i ioss lite o drar til TK ganska lamt med folk där.. Men vad gör de när man umgås med folk man gillar? Vi dansa två låtar kändes de som sen var kvällen slut? Vi drog till kebaben och mumsa.
Åkte hem och var hemma vid 4. Slockna som en stock och allt ligger utslängt på golvet.. Måste kanske städa.
Både Kasper o Figge sov hos mig i natt också vi låg o drog oss till 11. Hur skönt är inte de? Vanligt viss brukar dom vilja ha mat vid 5.. Not to day.

Fixa sig kanske för att träffa Helena o Sofie =0) Sen ser vi vart kvällen tar vägen.. Lång ledig!

Krox

Ni kanske såg de

att jag inte orkade lägg upp mer bilder igår...  hade så mycket annat för mig! :P Beställde härliga omvårdnadsböcker för så där 2300 kr!! Jag  blir fattig! De är otroligt dyrt att vara student må jag säga.. Har den här månade även 2 hyror bara för att utöka mina utgifter lite. Fan!
Flyttar nästa tordag och har skit mycket i skolan. Men nästa vecka har jag bara 3 timmar på hela veckan som jag måste gå på. Soft eller vad?
Veckan efte de blir de 2 dagars praktik på älderboende. Skönt! Äntligen något o ta på. Sen ska vi ta massa sprutor, lära oss mata, bädda o lyfta! Jaa som sagt har väldigt mycket att se framemot och även kämpa med då jag kände idag när vi hade en föreläsning om DNA och proteiner att jag verkligen inte kommer ihåg så mycket. Blir till att studera lite sådan så man är mé på spåret liksom.
Ja mne nu är de påsk och jag lär nog spara allt mitt pluggande till Tisdag eller så.. haha brukar vara sådan jag är.
Påsk ledig behöver man. Vad ska man göra då? Träffa alla man inte hinner se äta påsk mat med släkten festa städa o massa mer.
Helena den ungen kommer hem och vi har inte sett varandra sen jul! Förstår ni? Sen ska jag eventuellt stötta på Sofie. Madde träffade jag i veckan då vi spenderade en hel dag i Stockholm. Emma o Virre har jag ätit middag med två kvällar så dom har jag också så trevligt umgåts med. Men mer blir de nog under påsken sa ni se.
Många tar o fyller år nu också. GRATTIS alla ni! Och jag själv har på söndag haft mitt körkort i 3 år. Jag börjar bli gammal.  Kanske börja tänka på min framtid elller vad? Neeeeeeeeej jag väntar till nästa år med de. =0)
Nehe nu verkar de totalt dött här i Gnesta tur att katterna livar upp lite. Men jag ska nu ta o kolla upp vad jag kan hitta på. Tack för mig.

här är

några få bilder från Thailand. Fler kommer med tiden o orken :)
Njut er bort för en stund!

  

  

  

  




Fler kommer nog nästa vecka eller om ni har tur redan ikväll!

För sent för Edelweiss - Håkan Hellström

Ja hemma efter två veckor i solen. Skönt att va hemma, skönt o vara borta.
Nu drar skolan igång men börjar soft med 3 dagar =) sen påsk och ledigt.

Men som sagt har haft de toppen härligt med sol varje dag och runt 40 grader. Solat, badat, zoo, elefanter, forspaddling och vattenfall.... Några av sakerna vi gjort/ besökt.
Massa kort har jag tagit sådom kommer väl senare..
Nu är jag kattvakt och känner att de är väldigt tyst? Måste dra igång något livligt. ögonlocken är tunga o jag bör nog gå o sova nu. Ska köra till Norrköping imorgon.. Skolan! sen hem för att ge katterna middag. Ledig på tisdag =0)
Jaa som sagt snart kommer Håkan nya album och de är något som jag ska inhandla även om plånboken ekar. Jag måste ha! =0)
Men som sagt min plånbok skriker just nu.. och värre bli de. då de är massa saker jag bör inhandla till mitt nya hem :) man vill ju att de ska vara perfekt!
Neej nu sitter jag o sover snart... så god natt kära ni!

Ibland känns de lite tyngre än vanligt....


Jag rorar mig lite.

da jag tycker de ar far varmt i solen idag. Helt otroligt va den steker pa!
Idag blev de poolen och har val mest varit i vattnet. Svalast dar! Sen gick jag, pappa o hanna o kaka lunch. Hamburgare=) Sen hem o bada annu mer.. bokade aven vattenpaddling? tills imorgon. sa de blir en tidig morgon med andra ord. at borta hela dagen. Sen pa fredag ska man val steka far pa lardag 06.00 aker vi har ifran til flygplatsen.
Ska inhandla lite Baccardi brezer har nera da de finns tre smaker som inte finns i sverige och dom kostar ca 10 kr!!!! 10 kr? ar detta inte otroligt? De far man inte anns en god ol for i sverige. Ja somsagt otroligt!!
Nej ni kanske jag ska forsoka ta mig ut i solen en stund till?
vad hander pa lordag da??? =) de vill jag veta.
Hastalavista!

40 grader

Ja diag var de nog rekord varmt med 40 grader.. spendera dagen pa stranden o sola mig brun. =) Nu har vi atit middag o provat min klanning har jag gjort... Den blir sa snygg. Imorgon ska vi ligga vid poolen o sen aka in till patong tror vi!  Sen ar de inte langt kvar till flyget hem. Men ska nu bli ganska skant att fa komma hem och ata vanlig mat.Tack o hej

Halsningar fran solen

Har ar de 35 grader varje dag vi ligger pa stranden och ater otroligt mycket mat. Dom flesta timmarna spenderar jag i vattnet. =) Lite farg har man nog fatt men mer  ska de bli! Snart kommer man hem.. Eller de ar ett tag kvar. Tar ju 12 harliga timmar att aka hem.
Men somsagt vi lever o njuter av solen! Ses snart!