Besöks tid.

Hej!
Idag är jag hos moster i Linköping. Börjar tidigt här imorgon då passar de bra. Och de är skönt också för jag har ingen tv hemma hos mig ...:P Haha något man saknar ganska mycket vill jag säg. De ska fixas snart troligen. Men datr har jag vilket är tur. !! Bor numera i Norrköping i ett studentrum känns hel okej har bara bott i två dagar så synd o klaga. har fått de väldigt mysigt men ännu har jag inga tavlor så de ekar mycket.
Imorgon är de föreläsningar hela dagen lång till halv 5 eller något. sen ska jag med bussen hem till Norrköping och sen vandra dom där 15- 20 minuterna från bussen. sen är jag äntligen hemma. Ha ha. På Lördag är det dags för finsittning. Men vi fick inga biljetter till middagen men får nöja oss med festen. =0) så dom sitter vi nog hemma hos mig innan o äter kanske. Vi får se.Har förövrigt inte sett en människa i korridoren? Kanske bara jag som bor där. Har idag varit seriös och köpt två  böcker till utbildningen och igår köpte jag en. så nu jädrar blir de plugga av.
Har redan läst 1/3 i begreppen hälsa o hälsofrämjande. spännande va? =P Så nu ska jag väl ta och läsa lite till. Kommer ju missa två veckor på utbildningen eftersom jag drar till Thailand. de är där jag ska ha användning av dessa tre böcker har jag tänkt. Så de blir till att läsa hälso böcker på stranden. Men skönt iaf att jag fick följa med utan problem. sen om jag har tur när jag kommer hem är de "påsklov" Man kan ju hoppas för så mycekt vill man ju inte plugga i Thai. Påskveckan ska jag passa katterna. Casper, Figge o Sirius mys mys har man ingen egen katt får man hålla till godo med andras. Jag har turen att få passa dom i år igen.
Men nu ska jag läsa lite mer för att inte komma efter.

Tack o Hejsan. :)

Sofia vad gör du?

Jaha som sagt hemma den här helgen för att få med mig allt ner. Ska väl snart åka =0) Men först lite plugg blir de.
Igår var de lite fest. Först hos E o V som vanligt vidare ut i Södertälje. Riktigt roligt den här gången.!  Kommer inte hinna träffa Sofia nu på ett bra tag. Hån åker bort i tre månader så först i maj kommer vi ses. :( Hmmm. Så de var lite Hej då fest kan man säga. Men  sen att jag inte fick säga Hej då till henne är en annan gåta. :P Sjöng singstar och jag förlora bara först sen äntligen vann jag. Tur va de! alla ska inte veta att jag är kass på de.
Nu ska jag plugga vidare på stress sen äta och åka. Sen imorgon är de full fart som vanligt.  Undra om man orkar tre år? Ha ha
Snart fyller man år också. Glöm inte vad jag sagt om de alla ni =0)

Heeeej

Jag frågar mig själv.

Har idag kollat på studentrummet jag ska ha nu. De var väl okej om jag säger så. De finns säkert värre betydligt värre. Har klart och tydligt bestämmt mig att jag inte vill bo där i tre år men nu till en början så duger de. Vill mycket hellre ha något eget. Men va tusan nu blir det de här! Tjoo. Hem imorgon för att packa allt. De finns ett bord, två stolar, en säng och en bokhylla de var allt som fanns. Så på söndag åker vi ner med fyllda bilar.=0) de går nog att göra stället mysigar än vad de var idag . :P Gick vilse i Norrköping när jag skulle gå till bussen idag så all min motion jag behöver har jag nu fått! Kom fram tillslut och hittade även rätt buss att ta hem. efter som vi nu i 8 veckor ska studera både i Linköping o Norrköping så har jag möjlighet att bo på båda ställena. Skönt för mig!
Imorgon ska jag vara i Norrköping vid halv nio vilket betyder att jag måste åka här ifrån 6.35!! så tidigt har jag inte gått upp på ett bra tag.
Så de blir ännu en helg i Gnesta ! Så lätt blir ni inte av med mig!!

Nej nu drar jag mina trötta ögon tillbaka o sover... =0)


Vi är lördagens änglar...

Hej!
Jag trivs, har skoj och så vidare..
de är så mycket just nu föreläsning här och basgrupps arbete där. fram o tilbaka mellan städer..
Just nu läser jag både i Norrköping o Linköping ska göra de i 8 veckor. Men bussen emellan är grattis men tar 45 min.. Idag hade jag tre föreläsningar om hälsa. Vi går en kurs som kallas HEL 1 alltså hälsa, etik o lörande tillsammans med alla "nollor" så alltså sjuksköterskor, läkare, arbetsterapefter, sjukgymnaster ja de var nog alla.
Indelade i olika storgrupper som i sin del är delade i fyra små grupper. Blandat folk från alla utblidningar. Jag lär ju känna nytt folk iaf =0) Men lite rörigt blir de med alla nya namn.
Har idag varit på en middag på sjukhuset de bjöds på tacos och musikunderhållning. Men imorgon ska jag upp tidigt för att dra vidare til Norrköping tidigt som tusan för att ha basgruppsträff sen lunch, rundvandring på bibloteket och sen ska jag hämta nyckeln till min lya !! Ja de är sant jag fick ett studentrum idag med pentry. Men har absolut ingen aning om hur de ser ut. de vissar sig imorgon. Ska flytta in till helgen. Hem och hämta allt jag behöver nu då. + att jag ska lämna tillbaka bilen till Hanna kanske ;) Har ju haft lyx nu med bil och allt.
Har ännu inte fått någon större hemlängtan men kanske bara för att de är så mycket precis hela tiden. Klar jag saknar min familj o vänner men de kommer ja alltid att göra.
Neeej ni nu måste jag läsa allt jag ska ha läst till imorgon. Här är de stenhårt med start första veckan.

Hur ska man orka med alla kvälls aktiviteter?

Nej god natt


Linköping.

Hmmm. Bor hos min moster här i Linköping.
Startade med upprop idag och massa massa information. Vidare till Norrköping och dags för förnedring. !Eller kanske inte riktigt. Men i stil med. Vi går runt i små vita mössor där namnet står och även Nollan så att ingen ska ta fel :P Haha. Vi ska sjunga låtar sittandes på golvet och leka lekar så man halv slår ihjäl sig. Men ja annars har dagen varit bra och nu är man totalt slut. Ska sova för imorgon börjar de riktiga livet. Föreläsning redan imorgon i Linköping sen vidare till Norrköping för att dela in oss i grupper.  Vi ska sen arbeta i dessa små grupper under hela den här terminen. eller första kursen. Etik - Lärande - Hälsa. Så som sagt imorgon drar de igång. Ska försöka ta mig fram med bussar både hit och dit? bra fråga hur jag klarar de.

God natt!

Det jag gör nu..

kan vara de bästa jag gör i mitt liv. Jag orkar verkligen inte mer nu. Jag är nöjd som de är. Tack!
Jag lämnar nu detta i hopp om att de bara kan bli bättre. bara ni inte glömmer att jag finns?  Kommer antagligen inte sova någonting i natt. Alllt är klart men ett pirr i magen finns ännu. Om ni ändå förstog. Jag gör detta för att jag vill, jag är trött på Gnesta. Ledesen att behöva säga de. Men de är ren fakta. Jag är inte trött på er mina vänner. Ni kommer för alltid finnas här och jag avgudar er av hela mitt hjärta. Men Gensta de är något för sig. Alltså väldigt speciellt. Något jag bara vill lämna just nu. Kommer emellan åt att gråta floder av skaknad av just Gnesta men de jag känner idag är en stor lättnad.   Mina 20 år här har varit upp o ner och något jag kommer minnas i 100 år tillbaka. fråga mig o jag minns vad ni vill. Men jag vill ha något nytt!! Något annat jag kan minnas. :0)
Jag tackar för allt under dessa 20 år ni min familj o vänner. Dessa år är inget jag glömmer.
Nu tar vi nya tag o ni besöker mig så som jag kommer besöka er.
Nu bör jag sova för att orka med morgondagen. Jag flyttar imorgon först till min moster i Linköping sen vidare.  Nej nu går jag och sover. Jag kan inte nog tacka er för året som varit kära vänner. Ni är allt.! Ni finns alltid närmas mitt hjärta.

I´m digging a hole i the ground.

 Idag fick jag ett härligt mail av underbara Madde Harju som är nere i sköna Thailand och lever livet.
Hon hade de bra iaf och levde livet. jag vill också men snart är de min tur! =0)

Lördag är de idag har ska dricka drinkar som jag sa igår. Om jag så sitter och gör de här själv spelar ingen roll.


My heart is pounding, the blood is streaming my frinds
and I can´t be whole again,
i´m sorry
The poision´s inside now, and the soul´s not aching, I´m scared
Cause I will not love again. it kills me inside
You have a credulous mind, It´s not a Halo showing in front of your eyes
I have the devil inside, he can´t say no, put me to sleep, no more lies
and bury the lies, It´s over
The river runs red now my friends
And it will turn red again, open your eyes
the bond is wasted, your trust will fall
My journey star when the grim reaper calls
Goodbye to you my friends It´s over now
There is no Halo my friends
 

för nu går jag o sover

jaa precis vad jag ska göra nu. efter en väldigt bra film jag såg med min kära moder.. Helt underbar film!
Nej nu är jag mega trött och ska sova absolut hur länge jag vill imorgon. för de är lördag och då får man sova... och jar har inget jag behöver göra direkt imorgon mer än att ta adjö och dricka drinkar ;) Haha de sista är väl inget måste. Bara att jag är grymt sugen på de . Mums.
Herregud bara två nätter kvar.. Jag dör! nu börjar de att kännas i magen.
 

Sov gott vi tar de djupa imorgon eller varför inte en annan dag.

Hej då helg.

Idag är de fredag. Vilket n säkert inte har missat..  Jag vaknade av mig själv idag relativt tidigt. Gick upp och har nu gjort klart ALLT som måste vara klart.  Men har fortfarande inte tagit på mig kläderna. :P Man är för lat ibland. eller ganska ofta. Funderar väl på att klä mig lite snart.

nej nu får vi se vad jag ska hitta på. Ser inte ut att bli speciellt mycket. Tsss...

Jag såg nyss att..

Håkan Hellström ska spela på Arenan i Stockholm! Låter som något jag bara måste gå på. 19 april tror jag rättare sagt de var. Biljetter släpps den 23 jan. Någon som kommer hänga på ticnet? =) Oo ja.
Jag är ju en hejare på att få biljetter där. Senast var väl Iron Maiden biljetterna då. Vilken lite konsert människa jag har blivit. förut hatade jag de och nu bokstavligen älskar jag de. finns nästan inget bättre. Inte för att jag varit på så många me jag ser fram emot 2008 som kommer bli ett musik år. Redan tok mycket planerat. Man ska va i tid.

Idag har jg varit duktig och tagit studielån.. Mindre skoj att betala tillbaka sen.. :/ Lagt bud på fler student rum. Prova klänningar till alla middagar. Diskat och städat. Ätit pizza i min ensamhet. ( jag vet, förlåt). Lockat min systers hår samt sett på två filmer. 28 dagar senare och The alibi eller något.... Den första var ett stort  ? haha ja du slutet fattade man ingenting av. 

Imorgon är de änligen fredag vilket betyder att de är väldigt nära. Vet inte vad helgen har att erbjuda men något ska vi nog kunna hitta på. =0)  sista helgen i Gnesta på ett tag nu. Nu är ni äntligen fria från mig ;) Ta vara på tiden och lev ut... men glöm mig ej! :P

Lyssnar på musik och funderar på att sova så man kommer upp i skaplig tid. Idag gick jag upp när klockan ringde utan att ställa om den. jag fick nog riktigt dåligt samvete när jag somnad igår.. Jag har inget på mitt schema imorgon så jag kanske ska strunta i alarmet...?! Jaa vi får se. Klockan är ju som sagt ganska mycket nu.

 Jaa allt är verkligen konstigt runt omkring ? en ända röra. Och inget värkar logiskt. Men de är säkert så här de ska va. Men lite skulle jag väl få ändra? bara någa små detaljer? =0) Men nej jag ska inte lägga mig i. Jag drar mig ur för alltid. Trodde aldrig jag skulle säga de men nu gör jag de. Vilket kan vara de bästa beslut jag tagit på väldigt många dagar... Tankarna kommer fortfarande cirkulera runt och jag kommer fundera ibland men nu har jag bestämmt mig. För alltid. Borde ta fler kloka beslut men de är ju så svårt att vara klok ibland.

Solen i ögonen.

Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på




senare...

image675

The coldest heart - The Classic Crime

Jag var duktig och tog med mig datan upp nu när timmen är slagen och de är dags för mig att sova. Bara för att man idag var seriös och tog med den upp så kommer inga tankar, inga funderingar. Absolut ingenting!
de är ju typiskt när man vill skriva något som ni sent kommer glömma eller aldrig kommer kunna slita er ifrån.
 Jag ville skriva något som intresserd, fångade er intresse med storm något ni sent skulle glömma. Nu sitter jag här i min säng lyssnar på musik och tittar på allt som igentlingen skulle behövas göras. Men jag har ingen ork.

Eller jag intalar mig hela tiden att jag inte behöver göra de just nu och att jag inte alls har mycket kvar. Men så fort jag har bytt om och ska gå och sova får jag panik. Hur ska jag hinna? Sen imorgon har jag glömt allt som jag behövde göra och jag trycker av väckarklockan utan att gå upp. Jag sover kanske 1,2 eller varför inte 3 timmar längre än vad jag hade tänkt mig dagen innan. Jag går upp och drabbas av panik och får en lätt ångest och blir därför helt förlamad att kunna göra något. Efter ett bra tag tar jag tag i mig rycker upp mig själv. skulle bara vilja att någon motiverade mig. Jag motiverar mig själv just nu för att jag vill verkligen de här. Men svårt att hålla i alla trådar själv. För mycket ansvar.  Men jag vet också att ingen annan gör de åt mig. Tur är säkert de. Men de är bara så jobbigt ibland.


Min kväll har jag spenderat med Emma med att äta fruktsallad och se på film.  =0) Träffa även på Sofia en sväng tidigare idag.

Neej jag ger upp de här med djupa tankar och funderingar i detta inlägg. Nu blev de mest bara blaj och onödig fakta om min vardag. Men snart blir de annorlunda.
Och detta får fungera som en dagbok för er här hemma. Jag lovar att updatera så ofta jag kan eller så ofta jag har något intressant att skriva om.
Om jag har tur läser iaf min familj. Ha ha och de uppskattar jag! Tro inget annat.! Kan ju hopas på någon enstaka  vän också. =0)

Mega krax.

Jakten på lycka.

Filmen vars namn är just som rubriken såg jag igår... Fin film.

Sista dagen idag på Platå bjöd på semlor, fick blommor och lämnade in mina nycklar. Nu är de verkligen tack o hej. Verkligheten är nära nu!

När jag går och sover har jag hur mycket som helst att skriva som en hel roman. Men på dagarna är de som bort blåst? Jag får börja med att ha datan på när jag ska sova istället. Då ni kan få ta del av ännu djupara tankar än tidigare inlägg. :P Ja så mycket som jag har att fundera på.

har nog inte riktigt fattat at de är på Söndag jag åker. de är så nära på något sett.


Neeej ni kanske får ta del av några djupare tankar ikväll. Först ska jag träffa Emma. =0)

de är nära nu.

otroligt nära.

Skulle var ledig hela veckan men ändrade planer blev de. Jobbar Måndag, tisdag o Onsdag.
men de gör inget... Jag får ändå inget gjort hemma. :P Och jag som har så mycket att göra.
Har börjat lite med allt men jag måste ju bli klar också. På söndag är dagen D! Jag har längtat länge efter den dagen men ändå är jag rädd och osäker. Varför? de är väl de här jag vill?
de blir bra tillslut de vet jag. Jag vill se hur framtiden förändras och ger mig nya möjligheter att utvecklas. Jag vill utvecklas jag vill göra något nytt spännande.
På onsdag tar jag förväl av jobbet också.
Idag har jag börjat packa alla mina saker. Inte änns en vecka har jag kvar. En underlig känsla i kroppen har jag. Nyfikenhet, spänning, oro, och på något konstigt vänster ensamhet?! 

Nej  nog med ältande om djupa tankar och svåra ord. Alla som känner mig bör veta att jag inte är en vidare djup person. eller föresten de kanske jag är nu när jag tänker efter. Beror kanske på situationen.   jag kanske är djupar än vad folk vet om mig.?

Nu bör jag sova för att orka med lite jobb imogron sen blir de mer fix o trix hemma och göra massa avslut på påbörjade saker som jag inte längre kan hålla igäng.


Så sov gott.


Ändrade planer för framtiden.

Ja de har ändra om sig lite i min planering. Inte så lite heller. Ganska mycket. Men de känns ändå bra men de är synd att de ändas när man har fixat så mycket. Men jo de blir bra iaf. =0)

Ja igår blev de stockholm med Madde, Pillan o Desiré. dans, dricka o mat. Jag var hemma runt sådär 7 imorse. Jäklar de är inte lik mig. Men skoj de var de.


Krama


Allt kan inte vara bäst hela tiden.

Något måste ju alltid gå åt fel håll. men jag hoppas kunna fixa de imorgon. Bäst de annars är de kört. Verkligen kört!!!

Idag var de lite jobb och nu är jag ledig ett tag framöver. Imrogon måste jag fixa de här och sen ett nytt pass.


Nej nu ska jag deppa lite för mig själv. tack o hej


Bra, bättre, Bäst

Jaa bra början som jag sa tidigare. Dock kan jag inte ge er mer bilder just eftersom våran data har gått och dött.
Men som sagt så fort jag har återupplivat den bjuder jag på mer bilder. Nu sitter jag alltså framför pappas absolut segaste data. Sen har vi även en till men den har syster. Ingen av dom är snabba så man står hellre över.
Idag har jag iaf glada nyheter att dela med mig av. Igår var jag på Ikea med pappa var de tänkt  men jag fick gå runt själv. Köpte mig en säng (!) och annat smått och gått som kan behövas.  Men sängen va bästa  köpet. 
Efter de träffa jag hjärtat Madde som drar till Thailand i 3 veckor nu på söndag. Jag vill inte alls följa med, okej!
Fika och prata massa som bara vi gör. Ha de toppen nu på resan.
Idag fick jag de glada bekedet att jag kommit in på 2 skolor 2 olika linjer så nu måste jag till att välja. men jag är i stort sett säker på mitt val. Fick även ett erbjudande på en lägenhet eller delad lägenhet. Är  2:a plats så nu hoppas vi att jag får den. ! Jaa ni nu går de bra. Har packat lite saker och fixat på banken men fortfarande massa kvar att fixa. Blä. Tur man bara jobbar två dagar till sen ska jag bara fixa o trixa.

Tack för mig.!

2008 är här

Ett bra avslut på 2007 fick jag. Och 2008 blir bara bättre ryssligt bra början har jag!
Julen var toppen sen bara vidare till la fjälla för att fira in de nya året.
Fin stuga och underbara människor att fira med. ( några godingar var dock inte på plats, tro mig jag saknade er)
En vecka i fjällen med 8 tokiga ungdomar... Måste jag säga mer?

Sniffa salt
citron i ögat
Sjunga för grannarna
Springa runt på ett hotell
Spela Gitar hero med okända killar
Gå till en stuga där de sägs vara  fest men totalt dött? Vi går in iaf :P
Komentarer kommer dagligen. Komer dock inte på någon just nu.
SOVA =0)
Ramla på plan mark.
Ramla vid liften
Dra upp saker ur halsen
 Mycket mycket mer. Men kommer med tiden.
Jag bjuder idag på några bilder. ( fler en annan dag när jag kan ta från Emmas 550 bilder.)


  

   

  
  

Mer kommer absolut detta är bara ett smakprov på allt de goda!

Tack ni underbara för denna resa.