över

Nu är min stora dag över. Jag tackar så jätte mycket för presenterna.  Jag är verkligen jätte nöjd med allt! Tack!

Hoppas

Jag håller mig friskt nu. :/ Ska slappa lite framför tv nu. Orkar inte blogga så mycket. Snart 20.


Alla hjärtans dag.

172389-27
Idag är de alla hjärtans dag. En ganska obetydlig dag. Har fått géle hjärtna mums. Men annars styckerj ag inte den är så speciellt om man inte har någon.  Ska iväg snart till Katrineholm. Lira match förmodligen! =0) Yeah. Sista jobbar dagen imorgon också. Min pappa är jätte sjuk så jag är dö rädd att jag också ska bli de tills på lördag. De får bara inte ske! 
För alla er som har någon att dela dagen med var lyckliga. Ni andra ska också vara lyckliga och inte deppa ihop. de gör iaf inte jag! =D

Natten

Sitter på jobbet. Äter godis fast jag har sagt att jag ska sluta. De går bara inte! Varför? De är ju så himla gott. kommer aldrig kunna sluta. Men jag har varit duktig och hållt upp i ett halv år tidigare men nu vill de bara inte. Snart ska jag sluta. På lördag blir jag stor!

Always on my mind.

Haha jag måste va den slappaste personen i hela världen. Idag gick jag iaf upp ganska tidigt! Tur är väl de också. Annars skulle jag sova bort hela dagen. Annars så jobbar ja´g natt idag. Börjar 15.30. Inanna de ska nog lite fika hinnas med! =0) Yeah! Gud va de snöar ute. helt sjukt. Nu ska jag göra någon nytta tror jag.

Måndag.

172389-26
Nu slappar jag. Hanna åker snart till piteå i 6 veckor. Hej

de går segt..

172389-25Sofie o jag i Göteborg.
Gud jag vill inte städa. Nu är iaf ett rum klart!=0) Jag är så lat idag.

Som alla andra...

  Som alla andra här och där längtar jag verkligen mycket till sommaren. Underbart med bad o sol. dock jobbar man nog mycket. Men innan de är de ju Gran Canaria med syster som gäller. För att bygga på brännan ! Nu ska jag städa. Måste va snyggt. Men jag orkar inte börja!? Hjälp!


Supernova.

Japp nu har jag kollat på supernova. Sitter på jobbet slutar snart om exakt en timme :D Men supernova är grymmt. Nej jobba lite nu.

Söndag.

Sitter på jobbet. Helgen är över nu! Så fort de går. För fort. Imorgon är jag ledig ska städa till helgens party ;) Yeah. Släktkalas på fredag. Och lördag då blir de kalas också! =0) Mat o glass och massor med vin! Perfekt. De kommer mer. När jagkommer hem vi 21.00! Hej!

Today is a good day.

Nu har jag precis kommit hem och Hanna har precis åkt. HAft en underbar fredga/lördag på jobbet. Jag blir bara så lycklig. =0) Ätit Pasta ute idag och sne fikat på tekannan.
Pappa är i Barcelona över helgen med sina bröder och glor på fotboll och super :D Så ikväll är de bara mamma o jag hemma. Har ännu inga planer för vad som kommer hända ? men de börjar bli en vana att inte planera . Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film. Narnia. HAr redan sett men vad gör de.
Vi hörs!

Lalalala...

Vad gör alla idag då? =0) De är ju fredag och allt. De verkar rätt lugnt här i Gnesta iaf! Men som sagt de är de alltid. Haha döhålan själv ;) Nu kollar jag på någon film på 3:an ska snart gå och sova och läsa min bok. Som nu börjar bli väldigt bra. den var ltie seg tidigare.Denna film verkar dock var riktigt soft. Den ska jag nog se. Igår såg jag ett sjukt program på 4:an jag höll på att dö av skratt . Nej hej. Vi hörs imorgon

Just nu.

Kollar jag lite på tv :) Och äter godis. mums! Blir en vädligt väldigt lugn fredag. eftersom jag har natten här upp på platå.  Men de kan va bra med en lugn dag. men de har blivit  allt för många. De måste jag sluta med!!! Nästa helg blir de inte lugnt för 5 öre :D Yeah! Imorgon får vi se hur de blir? Jobbar söndag men de är inget hinder..  :D Yes yes. Nu ska jag glo mer på tv. De lär komma mer innan kvällen är över !

Fredag

Nu åker jag till jobbet. Kommer hem imorgon kl 15.00 =0) 

Systrar

172389-23 Hanni Panni är alltså min syster. För er alla som inte vet de!

Bara för att jag har tråkigt.

Min kvinnliga sida:
[]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 16 poäng

Min manliga sida:
[] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[] Läst en bok av Jan Guillou?
[] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[] Gjort lumpen?
[] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 13 poäng
Jag är visst mer kvinnling. Men tur är väl de :P

Hanni Panni

172389-20
Så här skönt skulle jag vilja ha de :D. Nu har jag precis kommit hem från träningen. Jobbigt jobbigt. Jag gick 5 km innan träningen också. Gud va seriös jag har blivit! eller blivit var att ta i kommer att bli säger mna nog :P Men JAg ska nog inte säga för mycket. Hanna som känner mig vet att de kommer rinna ut i sanden.. Just de jag har lovat att ägna en tanke till Hanna som jobbar idag! Jag vet att de är jobbigt ibland men du vet när pengarna kommer in på kontont då är de roligare! Mycket roligare! Nu när du ska till Piteå och raggga då vill du ju kunna bjuda på en drink eller två ;) Moahaha. Nej herre gud va jag flummar nu. Men Hanna iaf jag sänder dig en tanke!
Snart helg..

Torsdag

172389-19

Jasså snart är denna torsdag över.. Nu har jag ätit lite mat som jag själv hade tillagat men de var inte så vidare gott. Mat är inte min grej. Snart dags för träning i denna kyla. Snart åker jag till fjällen o Hanni till Piteå. Jag blir borta en vecka och Hanna i 6 vekcor..:P Yeah! Sen åker mamma o pappa till tunisien en vecka. Snacka om att vi är ute och far mycket nu. Snart är de Gran canaria också. Inte mega långt kvar! Bra för jag längtar verkligen. Sol, bad o semester.

....

172389-18
När vi är hemma hos Sofie. =0) Studentskivan 31/3 06

Musik.

Eftersom jag är super mega dålig på datorer fixar jag ingen musik själv till datan. :) Utan jag får allt fixat till den. Så jag slipper. De tackar jag Och säkert Hanna också för. Tack!.
Här kommer iaf lite bra musik.

Heartbeats - The knife
Falls Apart - Hurt
Live Forever - Oasis
Slide - Goo Goo Dolls
Nine million bicycles - Katie Melua
You and med - Lifehouse
Today is a goog day - Anna Ternheim

Några få av alla bra låtar. Nu ska jag gå och lyssna på min ipod. :D Och sen bär de visst av till Nykvarn? Inte för att jag hittar dit precis. Ska hjälpa pappa med något. Sen är de träning idag eller ikväll. Tur att man är ledig så man kan vila upp sig ;)
2 km på 10? Jag måste ta tid nu.. Hur ska jag annars lyckas?
de kommer nog mer.. Senare.
Pillan, Madde o Jag

Några foton..

172389-14
Lite minnesvärda foton.. Studenten, Fjällen, Nyår, Fester o Cypern. Mums! De är härlga tider!

Hemma igen

Nu är jag hemma och har inget som jag måste göra. Gud va skönt!
Snart är de nog dags för att lägga upp lite minnes bilder på den här bloggen..från alla underbara år som har gått :D

Onsdag

172389-7
Jaha nu har jag varit på planeringsdag.  Hela dagen gick åt. Snart ska jag iväg på föreläsning i Nyköping :P De blir inte en lugn dag idag bara  massa lyssnande.
Igår var de beach vollyboll och de var fan as roligt. Jag kom bland dom fyra bästa och var med i finalen. Men vann de gjorde Ida. Konsigt hon spelar ju hela sommaren. En annan spelar aldrig och skulle nog klassa mig själv som ganska dålig. Men igår var jag på topp ! Yes!.
Nej nu ska jag åka iväg. Imorgon är ja ledig hela dagen. Mysigt!

1987-02-17

Nu är de väldigt nära till dagen DET! Jag undrar om någon i hela världen tjatar lika mycket som jag gör om min födelsedag alltså. Förstå om alla där ute tröttnar på mitt tjat! Men snart är den över och ni slippet tjatet.
Ps. jag glömde skriva tid på lapparna 18.30! ds.
Tack för mig


2006/2007

Här kommer några bilder från nyåret :) Tog inte många bilder. Men några blev de allt. Förövrigt var de ett bra nyår. Men jag var sjuk så jag körde bli. Men men de kommer fler tillfällen att dricka.




Ny dag, nya tag.

Måndags kvällen spenderade jag med mina kära vänner. Madde o Pillan, åkte och fika uppe i södertälje. Åt kladkaka men orka inte hela. Vi snacka massa skit efter som vi inte sett varandra sedan nyår! Men kvällen var inte klar efter fikat då tog vi bilen hem till Madde som har flyttat :) Jag var ju tvunge o se hur dom bor nu! Mycket mysigt vill jag säga. Sen vid halv elva åkte jag hem till Gnesta. Gick o la mig runt 24 och läste min underbar bok. Sista Andetaget.  Nu ska jag inte göra något bara slappa. Sen fika igen och beach vollyboll . Wow!.


Försök

Jag.
Nu tänkte jag ta tag i de här och börja blogga lite.
Vi får se hur seriös jag blir. :)