Jag har haft annat på tankarna..

Och inget internet. De har gått o dött. Yeah!

Sitter på jobbet en fredag o jobbar natten. Imorogn blir de party med jobbet middag + vin sen vidare på fest. Bra bra.. Sen har jag bara tre dagar kvar i skolan!! Hek sjukt vad tiden går fort. Jag har gjort min andra tenta och jag kan faktiskt inte svara om de gick bra eller dåligt. Jag vet inte!? Två timmar skriftligt o 1,5 munttligt. Prata var jag ganska bra på tyckte jag.. Men skrivandet vet jag inte om de gick som jag ville. Ville skriva så mycket mer... kunde jag inte fått 4 timmar istället...Men gjort  är gjort. Nu blir de sommarlov med jobb på Platå! O Hultan o massa party.  Tok sommar 2008 innan jag växer upp. Så är de! Tack oo hej

No life, no money and no time

Jaa vart tar livet vägen? Pengarna? Tiden? Idag gick jag från skolan halv 6. Och vi var då lediga idag.
Jag satt och försökte lära mig något tills på tisdag. Ska snart ta tag i böckerna igen i hopp om ett ge gott resultat. Pengarna är slut o vi får lånet på fredag men bara för att de är sommarlov får man 2000 mindre. Hur ska jag klara sommaren? Hallå??? Vad tänker dom med. Ja de blir att skrapa ihop små mynten ..
Nej nu har jag inte mer tid för internet. Pluggich.

Flyg du lilla fjärill - Håkan Hellström

Ja så var de dags..

Idag är datumen satta för när man ska få göra tentan. Vår klass har helt enkelt tenta en hel vecka. Så vissa har turen att få plugga en vecka extra. Men de är klart de behöver ju inte vara positivt att sitta en hel vecka till med panik. Jag fick iaf tisdagen. Alltså så tidigt som möjligt nästan. Först i hela våran grupp. Alla andra fick då jag ville ha. Onsdag. MEn nu har man inget val o de blev tisdag. Då blir jag ledig nästan en hel vecka innan sommar lovet. Toppen!Så nu blir de plugga av. Jag vet iaf vad jag ska göra i helgen....

Har köpt en mikro idag för 100 kr ganska bra pris. Fick dock bära hem den.. 2 km o de var tungt. Fasiken va jag kommer ha ont i mina armar... Ja imorgon är de spruta som gäller sen ledigt. Då blir de självklart plugg!!!

Ja nu vet ni

Vart är du?

Jaha. Söndag och jag tvättar, pluggar o drömmer... Gick upp vid halv 12?? Va hände? Joo jag kom hem halv 4 i natt o idag var jag totalt slut så tog en sovmorgon. Första på hela om jag tänker efter. Jag sov verkligen skönt i natt.
Igår drog vi på förfest till Jennifer. Det var jag, Jannie, Pärnilla, Anett och Jennifer först. Prata, drack o tog massa kort såklart.... Sen kom Festeristerna EfterfesteN o gjorde oss sällskap. Då var vi gansak många i Jennifers lilla studentrum. Men mycket trevligt.. Drog till trappan där allt kosta 15 kr. Massor med folk och bra musik o live band mé. De blev mest dans än o annan öl slank ner. Blev lite drinkar också. Men jag o Jennifer dansa då jag höll i både min o Anetts drink. Jag lyckades då tappa Anetts drink i golvet. Bra Elin! Andra glasset jag har sönder den här veckan... Hade sönder ett i skolan också. Jaa klockan hann bli 03.00. Då drog jag o Jannie o käka lite. Vidrare hem till mig för att sova. Jag somna innan hon kom till sängen. snacka om trött. Hitta min tandborste på nattbordet. :P Måste varit helt slut. Vi somna som stockar. vakna vid 8:a men orkade verkligen inte gå upp så sov vidare..

nej som sagt panik plugg inför tentan.... Tack o hej

Jag vet inte vem jag är..men jag vet att jag är din

Jaha nu är de fredag.. Jag sitter hemma ensam i min lilla lya o pluggar aktionspotesial och snart ska jag ta tag i musklerna. Ja vet de är fredag o man bör väl göra något galet. Men jag gjorde mitt igår. Så idag vilar man upp sig för ännu en tok kväll imorgon.
Madde har ju varit här onsdag- torsdag - fredag. Så var tvungen att vissa hur studentlivet ser ut. Bara på med overallen o dra på kravall. först förde vi lite här hemma hos mig. 10 pers? i min lilla 1:a.. Tsss men sen drog vi till trappan men våra nerkladdade byxor. Mycket folk och ölen var tok billig. 15 kr pröjsa jag för en öl!! Jaa student är bra. De blev massa dans! de gillar vi ju. Men vi drog hem runt 1 då jag faktiskt hade skola hela dagen idag. Gick upp vid 8 lagom pigg. Inprovisera ihop en test tenta vi hade till idag. Jag hade helt enkelt "missat" de. Men de gick fin fint iaf...
så idag blir de plugg ihop om att bli något smartare till tentan! PANIK! jaa men som sagt jag klarade iaf första tentan... Vilket jag är så förvånad över. Men gud vilken lättnade de är. Men denna här tentan kommer vara så otroligt stor och för mig gör de inget om jag skulle misslyckas. Jag dör inte! Men alltid kul att lyckas.
Imorgon blir de ännu mer plugg. Cirkulation, muskler och omvårdnad.! sen ska jag slänga ihop ett Paradigm. fråga mig inte vad de är.. för de vet jag inte!
Bartömning på kvällen iaf. Lite förkrök hos Jennifer o ännu billigare dricka. de blir nog ingen lycklig söndag?
då ska jag tvätta. Som jag gör alla söndagar. O gärna damsuga o laga avancerad mat. Söndagar är sådana dagar. Sen får jag inte glömma att plugga. Nu är de stenhårt som gäller. Sen ni ska jag softa i 10 veckor med lite jobb då o då.. Love!

nej kanske lite middag. Har visst glömt de. Igen. Hejsan svejsan

Plugg ångest.

Njurar, cirkulationsystem, andning, muskler, temperatur och skelettet.. Allt och ingenting tenta om 2 veckor.. Jag måste hård plugga nu. Men jag lyckas alltid slappa till de. Fasiken Elin! Men nu blir de full fart framåt. sen är de sommarlov vilket betyder jobb. Men ledig nästan hela Juni. Behöver semester också.

På onsdag kommer Madde hit. Vi ska planera, prata skit och festa. Hon blir kvar till fredag.!Underbart. Kravall på torsdag och jag kommer få inviga min overall !! Nej just de tenta om 2 veckor bäst att jag kör igång nu!
Tack för mig Hej!

Jag klara de! Yeah

Jag klar min första tenta. Och jag som verkligen tyckte de gick skit för mig. Mne idag fick jag resultatet. G =0) Kan man vara gladare!? jag slipper omtenta i augusti. Nu ger vi allt för att klara nästa tenta om två veckor... Plugg plugg o glädje rus..

Hemma nu med några härliga blåmärken.

Ja grillning i parken blev de o alla tänkte samma tanke som vi. var helt tjockt med folk och aldelles underbart. Solen värmde o grillarna var igång. Jag o Pärnilla grilla korv med bröd. Sen fick jag i mig massa onytigheter som chips, bea, choklad, popcorn m.m Hur lyckas man? Ja ja
Men jag har gjort av med allt i en härlig fotbollsmatch. Jösses här kan vi snacka blodit allvar. Jag tror jag gled 2-4 gånger så några båmärken på låren har jag. Men de är de värt. Fotboll är fan as kul.
Nu måste jag sova. Alla andra drog ut. =/ Men men...Bilder kommer inom kort

Vi drar mot parken..

Idag blir de grillning i detta otroliga väder!! Hot dog med bröd. MUmsen!

Pärso står för grill, jag för korv och Hennifer för Cola. Ja idag blir de ingen öl. Ska upp tidigt imorgon. Får skylla mig själv men jag är sugen på cola...

Nu kan jag mäta ert blodtryck om ni vill? eller förflytta er till er rullstol. Säg till!

Neeej ni nu drar vi o grillar.

Sol underbara sol...

Jaaa idag är de riktigt fint väder.. Ja njuter för fullt. Har nu varit ute och gått en promenad runt norrköping och konstaterat att de var ovanligt mycket folk ute?! då vissar de säg att Norrköping ik möter AIK. Så alla fotbolls älskande människor har tagit sig ner hit till norrköping. de är ett väldigt liv och poliser över allt.
Hamna mitt i ett gäng Aik:oare som skrek o heja. O jag som skulle ta en lungn liten promenad i solen..Tsss. Ja veckona går fort och de är bara 3 veckor kvar till sommarlov. Love! Dessvärre har jag en tenta om 2 veckor och dne är ganska skapligt stor. Så nu är de bäst att plugga lite till för att slippa allt för mycket plugg till helgen.

Tjo hej

'Cause you don't see me like I wish you would

Jaaha ledig dag idag me spenderade ändå hela dagen på bibbland. Andning som sagt. snart kan jag de. sitter nu och fin slippar. sen har jag fixat grejer på stan o ja jag hoppas de blir grymt. Nu är de tv sen sova.

Ringde läkarna idag angående min "tvilling" Men fick ingen tid förns 26 maj....? Ja ja tur att de inte är så bråttom.

Tv nu.

Taco Paco

idag blev de tacos till  jag middag. Tidigare åt nudlar o kycklig så var mycket väl värd tacos.. Skolan idag som sagt. Föreläsningar till 12 sen lite extra plugg av ren vilja. Sen blev de hem otrixa o fixa sen promenad. Laga middag, diska , plugga sen blir de en promenad igen men Jennifer. Förmodligen. Om vi orkar.
Nu har jag klippt bort mitt hår. Men så otroligt kort är de inte. Var ju modell åt sandra. Ska var en gång till för fest frisyr =0) Öva på lördag ska vi. Perfekt då är kvällens frisyr räddad =)
Nej de var plugg som gällde. Andningen o Gasutbyte samt cirkulation som står o väntar...Mmmm


   


For what it´s worth..

Jobbade idag. Så man får lite exra i plånboken. För de behövs mer än ni tror! Alltid lika mysigt på jobbet fick mitt sommar schema och just nu är de soft. HAr typ 3 tider i veckan så jag chillar på och lever livet ;) Nej jag har nog lyckats att få ett jobb till..Man vill ju inte vara den ända som är ledig liksom?! Sen är jag nog i störst behov av alla. Fan att allt ska vara så dyrt.
Jaa nu får jag sluta prata jobb.
Jag åkte iaf vidare till Helena vi tog lite vanligt tjejsnack sen drog vi och hyrde film. 2 dagar i paris. De nvar dålig så hyr den inte- Vi åt chips, godis och drack cola. JAg som hade startat mitt bra liv? Skit samma just nu. De var gott. Ja nu blir de sängen. Gästsängen då jag inte har något eget rum här på Lebro. Haha. HAr man flyttat så har man säger mamma. Men de är ju tur att hon gjorde i ordning ett rum som jag kan bo i när jag besöker Gnesta och i sommar då jag ska spendera 10 veckor här. Men som sagt de är inte mitt rum. För de är borta. Men jag har iaf en säng =0)
Imorgon är de lördag o jag borde plugga andning men vet inte om jag orkar.. Vi tar de när vi har lust helt enkelt.
Nix om jag ska orka upp för min dagliga promenad (08.00) Så är de bbäst jag sover NU!
Hej

Vänskap

Att vara vänner betyder så mycket. Vänskap  är så vackert. De bara finns och behöver inte vara mycket. Bara finnas.
För mig är vänskap allt. Vad vore jag utan den?
Vänskap är inte bara vänner utan familjen någon man litar på som finns runt omkring. De finns så olika delar av vänskap.. någon man hälsar på, någon man pratar med då och då,  sen finns sann vänskap en vän man kan ringa mitt i natten utan att få dåligt samvete. Någon som förstår vad de är man svamlar om. Även om de är otydliga helt totalt korkade menningar så lyssnar dom. De behöver inte vara logiskt.
Jag hoppas att ni vet hur otroligt mycket ni betyder för mig. Ni som orkar lyssna, ni som försöker förstå. De är så fint!  Jag vet att jag ahr många sådanan och de är jag tacksam för!

Jag vill även vara en sann vän tillbaka som orkar lyssna som vill förstå. Leva in i situationen. Vara de där stödet. Man kanske inte alltid finner lösningar men en liten genväg ett enklare sätt.

Tack!<3