Du säger att du är stark, att du varit igenom det här förut

Ja mycket har hänt.. Jag har hunnit med en resa till fjällen och en tenta i läkemedelsberäkning...
Ja som sagt vi börjar med tentan där vi var tvugna att ha 100% för att lyckas alltså 8/8 men jag vet redan innan resultatet kommit att jag har 1 fel.... ETT FEL! Det betyder att jag måste göra om hela j*vla skit tentan efter påsk. Hur kunde jag varit så trög. Men gjort är gjort och jag vet precis vad det är för fel jag har gjort och jag kommer aldrig göra om det. PUNKT! Tentan var på måndagen och på onsdagen åkte jag till Gnesta. Eller först till Nyköping och åkte med mamma vidare. Väl framme drog jag en liten sväng till Lebro sen till Emma o Victor där jag åt och sov... För på morgonen skulle vi nämligen åka till fjällen närmare bestämmt Tandådalen. Vi åkte skapligt på morgonen runt 7.
Vi var där torsdag - söndag hade det trevligt, mysigt och roligt. Skönt att bara komma iväg.
Nu är jag dock tillbaka till verkligeheten och idag var det skola som vanligt.Imorgon ska vi få reda på resultatet på läkemedelstentan och jag vet ju redan vad det står.. U... Suck.  Efter det ska jag gå till frisören och göra något åt mitt hår som just nu ser hemskt ut. det bara hänger och ser allmänt tråkigt ut.
Det ska fixas imorgon eftermiddag. Nu ska vi lada om för nästa tenta som är om exakt 1 månad. Och jag blir nog kvar här hemma ända till juni. jag trivs så bra. Tack o hej

Jag har tappat bort mitt språk...

Det var några dagar sen jag skrev sist. Och jag kan glatt skylla på att det verkligen är så mycket annat som händer just nu. Det är skolan som är full med plugg o skit saker som ska göras hela tiden inte nog med det så har vi tenta på måndag morgon. Jippi! Sen är det så mycket annat som lockar. Idag tillexempel har jag spenderat några timmar på badhuset. :) Ikväll blir det melodifestivalen och imorgon blir det sista plugget inför tentan då vi inte får har något fel. Vi måste ha alla rätt. Det är just de som känns hårt. Alla rätt. Det har jag nog aldrig haft i matte förut men nu måste jag. Men om jag känner mig själv kommer jag nog att lyckas göra massa slarvfel. Men men... Ja någon omtenta hit o dit gör väl inget. Men jag vill inte. Jag ska göra mitt bästa. Därför tar jag adjö av er nu för att räkna lite spädning :)

Det du sa fick mig att bli stark.

Jag minns en gång för väldigt länge sen.. Då en vän till mig sa - Är de någon som ska bli något stort i livet så är det du. Du har alla möjligheter att lyckas.
DOm orden bär jag med mig än idag och jag struntar i om du inte minns att du sa dom. Men för mig betyder dom så mycket. Dom gör mig stark och jag vågar tro på mig själv att jag faktiskt kan åstakomma något eller lyckas i livet. Dom orden var början på min nya framtid. Dom fick mig att våga bryta upp från ett väldigt inrutat liv som bara gick runt där tryggheten var allt för bekväm. Då jag var alt för att ta tag i något. Jag har blivit bättre. Fortfarande har jag saker jag vill göra men inte tar tag i men jag har iaf börjat ta tag i mer och mer...
Jag har börjat tro på mig själv helt enkelt.

Saknar.

du, som var min vän!
Men tiden förändras och de gör även vi. Men ibland känns de lite mer när man "tappar" någon som har sått en så nära. Du visste allt. jag behövde aldrig förklara. Men man säger visst att livet är så. Vissa finns kvar några försvinner. Men jag tycker de är lite synd att det är så.

Helgen är som vanligt redan över och jag hade en bra helg trotts min hals som faktiskt är påväg att bli bra :). I fredags blev de bio med tjejerna, män som hatar kvinnor. Den var bra men boken är SÅ mycket bättre. Har ni inte läst dom alla så gör det.  Igår var de plugg under dagen och på kvällen blev det utgång. Mycket folk och väldigt roligt. vi kan ju säga att kvällen inte blev riktigt som vi hade tänkt?! den blev lite galnare och tokigare, mer säger jag inte här. Jag somna runt halv 7. Så nu får ni lite att fundera över. Men jag är relativt pigg idag iaf...Har pluggat och precis nu kollade jag på Greys och de är så bra. Jag önskar mig den boxen alltså. Jag kan se de hela tiden utan att tröttna.! fantastiskt
Nu ska jag möta upp Madde för att ha lite djup prat. Thi. ;)


Har du någon du kan ringa mitt i natten?

Har du de? Någon som skulle svara och förstå att de var något? Som bara skulle lyssna och ge sitt stöd.
Jag har många sådana vänner som jag kan ringe vilken tid som helst på dygnet. De känns så tryggt. Att veta att folk faktiskt bryr sig om en. =0) Jag kommer inte namnge er eller rada upp namn som någon rangordning här. Utan ni som känner er berörda kan ta åt er. Jag är j*vligt tacksam! Och någon gång eller någon tid ska uppmärksama er alldeles särskilt bara för att ni ska veta vad de betyder att ha en sådan vän ! Tack!


Idag mår min hals fortfarande skit och jag ska vara glad som fick ner en smörgås och lite yoghurt. Jag äter alvedon för att slippa känna smärtan när jag sväljer och antingen hjälper de verkligen eller så är det bara psykiskt för min del. Vilket utav dom spelar ingen roll bara jag kan svälja utan att börja gråta så är jag nöjd.
Idag ska jag ta plugget till en annan nivå då jag vaknade på precis rätt sida då jag är sugen på att plugga. Det är välidgt sällan jag vaknar på den sidan så de är bäst att jag tar vara på tiden och sätter igång samtidigt ska jag tvätta. Och idag har jag mycket tvätt. Vad har ajg gjort? Hur kunde de bli så? Jaaa de är de ingen som vet men jag får glatt tvätta all den där tvätten. Och ikväll blir det Män som hatar kvinnor. Grymt!


Det är alltid något fel.

Hur man än gör så finner man alltid fel...
Jag är trött på felen. Kan dom inte bara försvinna och allt kan vara bra?
Jag har som tidgiare nämnt att jag varit hos tandläkaren för en summa av 595 kr jag fick göra ett besök igår på ett annat tandläkarställe där dom röntgade hela min mun för att kolla på 1 tand. Tanden vi pratar om är min visdomstand på vänster ner käke. Den tanden kände inte alls för att vara normal och växa rakt upp utan den växer våfrätt. Ja de säger ju sig själv att jag måste ta bort den. Hur de kommer på till vet jag ännu inget om. Jag skulle få en kallelse och en faktura för gårdagens besök. Vilken tur tänkte jag. Jag får ju inte glömma betalningen.
Så efter tandläkarbesök o en liten promenix med Jennifer var det dags för praktik. Näst sista dagen och de gick toppen det var skönt fick så mycket beröm m.m. Då blir man så stärkt Men jag började känna att jag hade lite ont i halsen men jag tänkte inte mer på det.
´Så turen var den att jag i natt knappt kunde sova pga att jag inte kan själva då min hals är helt igen svullen. Jag hade ställt kl på 05.15 för att hinna till prakitekn men när jag vaknar är mitt huvud så tungt min hals går det inte att få ner något i så jag tar de kloka beslutet att vara hemma sista dagen. Men då måste jag säga att jag var tvungen att rådfråga med min mor om vad hon tyckte. Hon höll med om att jag skulle vara hemma. Så här är jag nu, halsen är lite bättre och huvudet också efter några alvedon och jag sov till halv 1 för att ta igen sömen från natten. Jaaaa kan man ha mer tur eller? Sista dagen o jag skulle ha varit så duktig. Men istället får jag vara hemma o knappt kunna äta. ska nog gå ner till konsum o köpa lite glass som min trogna vän Pärnilla gav som tips. Det är jag värd tyckte hon! Och jag kan inte annat än att hålle med henne. Är man sjuk måste man få äta sånt som är gott iaf :0) Eller hur Pärnilla? Imorgon blir de nog bio, män som hatar kvinnor. Bio är ju inte allt för våldsamt och de ska jag nog orka med. Det hårdaste är nog promenaden på 5 min dit annars ska de nog gå bra med lite godis från gottegrisen. För gofis får man ha på bio ;)

Utan dina andetag..

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå när du inte ser på
och genomskinligt grå blir jag utan dina andetag.


Saknar ni mig så som jag saknar er?



It´s not me, It´s you

Helgerna tycks bara gå fortare och fortare. Det spelar egentligen ingen roll om du har roligt eller tråkigt under helgen den går ändå på tok för fort. Min helg var dock den här gången rolig med besök från GC grabbarna. Vi åt gott, drack gott o skratta gott. Så nu är det bara en månad kvar tills vi ser dem igen fast då i ett annat land. Och idag var de måndag och jar har aldrig någonsin varit så trött som jag var idag när kl ringde 05.15... Ja trodde bokstavligen att jag skulle dö. Jag övervägde starkt att ringa o säga att jag var  och sjuk men så kom jag på att jag hade mittbedömning och jag lyckades trotts alla odds att komma upp. Trött och seg gick jag till bussen och kom entligen fram. Mittbedömningen gick bra och dagen rusade iväg och de var ju skönt så de inte var en seg dag och jag had känt mig ännu tröttare.
Jag kom hem diska och laga mat, tränade och nu är jag trött igen så jag ska krypa ner i min mysiga säng med plats för två och sova där helt ensam med 10 kuddar och ev 2 täcken bara för att mysa till de och inte behöva frysa. För de gör jag nu!
Imorgon är de upp igen vid 05.15... Suck! Men onsdag då börjar jag halv 2 vilket betyder att jag kan sova lite längre. Men inte för länge då jag ska till tandläkaren. Jag måste nämligen röntga min mun då jag har en visdomstand som är tönting och inte vill ligga rätt. Fasiken. Jag var hos tandis i fredags för att skapa ett abonemang här i min nya stad och innan jag kan fixa de måste jaf fra ut eller operera bort denna jäkla visdomstand. HURRA! jag undrar vad mina tandläkar kostnader kommer att bli. Jag kan inte mer än längta. Då besöket bara i fredags kostade 595 kr.Och då ska jag berätta för er att jag redan har de knappert den här månaden med väldigt många räkningar samtidigt som jag ska till fjällen. Men de är tur att man försöker vara duktig o spara så man har en liten buffert för oväntade kostnader. Och som sagt tandläkarbesöket är ju nödvändingt för att slippa onödig värk m.m
Jaa pengar de är otroligt vad man är beroende av dem.