Hometown

Över helgen var jag hos mamma o pappa eller om jag ska säga hemma?!  Om jag ska var ärlig vet jag inte vad jag ska säga. Kan väl mer säga att jag spendera helgen på Lebro. Fredagen blev lugn med tv o mys med mamma i soffan. Så otroligt skönt o ibland saknar jag mamma så mycket. Hon är helt underbar ställer alltid upp och lyssnar.
Lördagen blev de examenslunch hos Emma som äntligen är klar med plugget. Grattis! Jag åkte hem o fixa till kvällen som skulle bjuda på kalas med vännerna. Gjorde lite pizza, dirre o chirre. Jag han tömma en vinare innan gästerna kom men äntligen kom dom och jag fick massa fina saker. tänk att man har så snälla vänner ! Alla kom och de var så roligt att se alla igen efter en lång tid. Vi bada tuna, drack och hade trevligt. Idag var jag seg o trött. Åkte från Lebro vid 12 tiden och nu sitter jag hemma mitt nya riktiga hem.
Har degat i sängen och glot på serier.

När man ser på serier  undrar man om de bara är på tv de händer ? Det där sockersöt. Finns de ? Och är de bara jag som saknar de i så fall?  Vart finner ma de? Jag kan inte letar eller så saknar jag inte de. Eller visst vissa stunder känner jag att något saknas för att få helheten. Men jag vill nog ha de så här ett tag till. För jag kan trivas så bra med det jag har. Det är mest när  man ser dessa gulliga serier man saknar något. Men man kan inte riktigt sätta fingret på vad de är. Jag funderar. Men kommer inte fram till något svar.
Så istället gråter jag ensam till serierna antingen av lycka eller sorg. Men för de mesta gråter jag nog av andras lycka. Är jag känslosam? Men jag gråter inte när ni ser på. Bara när jag är själv. Jag kan inte vissa mig svag.
Ibland kan de ju vara bra att kunna vissa sina svaga sidor för man vill känna Hela personen. Men jag har så svårt att göra de. Jag vill inte vara svag och absolut inte visa de att jag precis som alla har svaga sidor. Att jag har jobbiga och hårda dagar då jag helst av allt inte vill gå upp. Jag vill gömma mig under tecket och vakna upp nästa dag. Så har väl alla kännt någon gång?

Nu ska jag se på Mia o Klara och skratta inga tårar =0)

Idag är de min dag.

och de firar vid med besök av mamma o pappa ev Hanna.

imorgon har vi mini kalas och lördag firar jag med mina Gnesta vänner.

De kan inte bli mycket bättre. =0)

Oj hade jag en blogg?

Jag ber om ursäkt för otroligt dålig uppdatering. Det är bara det att just nu är de otroligt mycket med skolan så jag har varken tid, lust eller ork att hålla på med bloggen då jag har så mycket annat att ägna tankarna åt.
Men idag Fredag den 13 tänkte jag ändå uppdatera lite här för mina läsare där ut....
Ska väl börja att berätta att jag praktiserar just nu på Vrinnevi avd 20 här i Norrköping. Roligt, lärorikt och väldigt intressant. De är en välidg skillnad mellan de här och föra årets praktik plats som var på äderboende.

Jag har idag jobbat mitt 3 kvällspass och när jag kom ut från sjukhuset för att gå till bussen ser jag hur den åker....
ja som sagt fredagen den 13 var de ju.. Nästa buss skulle gå om 1 halvtimme. Vem orkar vänta? Jag gick hem och de tog en välgit tid. 1 tim tog det för mig innan jag var innan för dörren här hemma. Men de var ju skönt med lite luft och så slipper jag träna =0) Men jag var verkligen helt slut i benen när jag väl var hemma. Står ju upp hela dagarna.
Men jag har börjat med stödsrumpor och det är verkligen skönt för mina små ben.

Nu hade jag tänkt sova för imorgon är det praktik också. Kvällspass 13.30 - 21.45 sen söndag då är det morgontur vilket menas att jag börjar 6.45. Och helger går det ingen buss som passar utan jag måste cykla. De blir alltså en väldigt tidig morgon.. Men sen är jag ledig mån. tis och ons...
Riktigt skönt.
På tisdag är det ju min dag och troligt viss kommer mamma, pappa o hanna hit så vi kan gå ut och käka hoppas jag på :P Jag har nämligen inte råd att göra de själv på något lite finnare ställe. Så jag hoppas att pappa kommer att bjuda mig på lite krubb annars blir de sallade eller en förrätt om min plånbok ska betala.

Till helgen åker jag hem till Gnesta för att fria lite hemma med vännerna jag har där och de blir riktigt roligt då nästan alla kommer att komma även dom som inte bor i Gnesta längre eller aldrig har gjort men ändå är mina vänner =0) Bien!

2009 blir bättre än 2008...

Inte för att 2008 var ett dåligt år. De var ett av dom bättre. Då börjad mitt liv med skolan och flytt jag klarade även av tentorna, praktiken och arbeten.
de vet jag ju dock inte hur de går med det här året. Men däremot har jag så otroligt mycket att längta efter..
Vi har redan varit på GC som va grymt roligt,
Snart ska jag till fjällen med Emma o Victor och vad är väl härligare än lite skidor och after ski? nej inte vet jag. Och inte nog med de åker jag till Oslo över en helg för att hälsa på några grabbar vi träffa under resan som gjordes tidiare i år.
Jag ska även ut på praktik i flera veckor och lära mig massor.
Ja va tycker ni 2009 blir bra va??
Och då är allt detta innan sommaren har börjat.. sen har vi sommarlovet och då vet vi inte vad som händer och sker. Allt kan hända då.
De är mycket jag vill och ev ska göra men de får vi se hur de blir. MEn bara att de är sommar i sig är ju underbart.
Nu ska jag plugga njursvikt och omvårdnad samt statistik som vi har tenta i på måndag. Jippie!
På Lördag ska jag få se mamma o pappa igen de ska bli mys vi ska umgås hela släkten med lekar och tacos.. :) Underbara Ekstrand!


   

Gav ni upp för länge sen?

Helgen är snart över och de så otäkt fort. Imorgon är de måndag igen och de betyder att de är bara 1 vecka kvar till min första tenta i T3. Statesik och vore glad om vi visste vad de är jag ska läsa på eller kunna. Men eftersom jag inte vet vad det är vi ska kunna så strunar jag i de. Så tar vi den härliga panikångesten på söndag kväll istället. (nästa söndag alltså)
Igår var de kravall med afterski tema jag tror dock vårat lilla "gäng" var seriösast med temat. Hade väldigt roligt på förfesten hos Pärnilla men trappan är inte så ruggigt roligt längre och desutom var jag äkligt trött. Så jag, pärso och jeffan gick hem vid halv två och jag säger då att jag inte ångrade de.
När jag kom hem somna jag stenhårt som jag alltid gör nu förtiden. Jag tror inget skulle kunna få mig att vakna. Jag vaknade upp vid 10 tiden och mådde bra =0) Vilket alltid är skönt på söndagar då man annars kan må lite halv dåligt och vara så otroligt seg. Men jag mådde bra och var relativt pigg. Så jag gick upp och diskade efter gårdagens middag. Då min älkskade syster och Marcus kom förbi och åt. :) Jag hade knåpat ihop en två rätters middag. De blev tost skagen och sen potatisgratäng, kyckling och bea... Kyckligen vart inte så bra men det gick att äta iaf. Jag hann dock inte äta så mycket då jag hade så mycket att berätta för dom. Jag som aldrig brukar prata mycket. Igår prata jag så mycket att jag blev mätt efter en halvkycklingfilé. Ja man kanske alltid ska prata när man äter?? Neeej.
Så de var riktigt roligt att dom kom besök och jag fick återigen öva på mina kock kunskaper dom blir bara bättre och bättre och snart vågar jag nog säga att ja kan laga mat. =0)


Ibland tänker jag på Gnesta.. Men jag vet inte om jag saknar de eller tycker de är skönt att vara ifrån. Jag saknar mina vänner och familj. Självklart. Men jämfört med de här känns Gnesta som en håla där allt bara går runt runt runt... Och då funderar jag skulle jag stå ut med den cirkeln som tycks vara där?

Och då har jag kommit fram till att jag vill nog se och uppleva mer än vad som händer där. Ett tag iaf. För Lebro är trotts allt underbart. Vilket lung. Där finns harmoni och man kan verkligen koppla av. Dit åker jag när jag bara vill vara och ibland kan jag verkligen sakna tystnaden som finns där. Där får man verkligen tid att tänka.

Nu vet jag att de låter väldigt negativt men så är de inte. Jag tror ibland att jag saknar de som finns där så mycket att jag måste komma på andledningar till varför jag valt att fly där ifrån. Jag kommer för evigt säga att Gnesta är mitt hem och jag kommer bo där i sommar . Så de är inte lika allvarligt som de låter...