Det är sommarens fel...

att jag updaterar såååå sällan. Första veckorna var det bara regn och våra datorer  är sega. Då var jag bara lat och jävligt seg. Nu har solen äntligen tittat fram och varit här i ! vecka snart.. Underbart! Som sagt när solen ¨tittar fram måste man ta vara på varje sekund. Där för har  jag inte fixat bloggen. :D Ni fattar.
Helgen var grym med möhippa och utgång fredag lördag i trosa världens skönaste lilla sommar stad. Vi ägde och jag måste nu sova för att ta igen all sömn jag måste ha missat.

Tack vi ser när jah kommer igen

Hallo!

Sommarlovet är här och det regnar såklart som alltid! Idag har jag i stort sett bara slappat "hemma" på Lebro med en väldigt bra bok i handen. Oj vad jag har läst idag. Helt sjukt. Imorgon var det tänkt att jag också bara skulle slappa men jobbet ringde och efter som jag verkligen MÅSTE ha pegnar tackade jag ja. Så det blir några timmar till kvällen. VAd annars då? Jo på lördag är den väldigt omtalde Gnestadagen. Observera att vi skiter totalt i Nationaldagen här. För det är faktiskt en mycket mycket viktigare dag. Ja o med Gnestadagen innebär det fest och inte vilken fest som helst utan den roligaste festen på hela året brukar folk namnge den. Självklart kommer jag att infinna mig i ishallen som nästan alla andra gnestabor, digga till Pigghaj, dansa, drick öl och träffa folk man inte sätt på år och dar. Man kommer prata på precis som tidigar om hur synd det är att vi inte träffas och hörs lika ofta. Varje år! Men dagen efter är allt det pratet glömt och vi återgår till vår vanliga gnestavardag här :) Haha Ja som sagt den enda dagen i Gnesta som har lite krut i sig. Oxh Juldagen brukar också vara rolig men har inte kommit upp i samma klass som genstadagen ännu. Det kommer!

Nu ska jag ta min bok och läsa, läsa, läsa...