De finns hopp.

De är någon som läser min blogg.. =0) Underbara Sofie. Alltid roligt att någon läser så de inte är massa menningslösa ord. utan att någon vill ta del av mina ord. Dom må vara meningslösa men ak så viktiga. 

Nu är de fredag och de är nu ska vi se... 6 dagar kvar till jul. Jag är hemma på Lebromen bara för helgen. Jag har ju som sagt 2 timmar på måndag jag måste göra mig av med de här året. De är så typiskt. 2 timmar.. Ja nu är de synd att klaga i julens tider..

Jag håller på att julstäda. Men har tidigare idag jobbat och de blir jobb i morgon och på söndag också..Men pengar är de jag är i mest behov av nu. Så lika bra att fixa några slantar vila kan jag göra på GC. Nu blir de jobb, julmys, släktträffar, fest och vänner som gäller. De är min priolista över juldagarna. Vi ser hur mycket jag hinner.. Förmodligen inte allt jag vill som vanligt. Nej nu måste jag överväga vad jag ska göra i kväll. Sitta hemma, tvkväll eller följa med o fira Pillan. Vi får se hur jag gör..

Hej

sen en tid tillbaka...

Imorgon är de basgrupp och efter den hade jag tänkt att åka hem till min stora hemstad Gnesta. För att börja fixa inför julen som är redan nästa vecka.. I helgen ska jag jobba lördag-söndag för att få ihop lite pengar till resan och resten av studietiden.. På Måndag är de lektion igen helt onödigt bara två timmar och jag måste alltså vara här nere mellan 8-10 bara för att vara säker på att jag verkligen klarat av den här terminen och att jag får Csn även nästa år.. För det skulle verkligen vara katastrof om jag inget fick.

Idag fick jag en julklapp på posten av min kära vän Helena. =0) Hon är för gó den tjejen. En röd liten ljuslyckta som nu pryder mitt mini lilla köksbord och lysser upp den otroligt tråkiga vardagen utanför mitt fönster.

Fast om jag kollar ut genom mitt fönster längtar jag hem... Huset som ligger mitt emot mitt fönster är så julpyntat och ser så hemtrevligt ut.Jag vill helst bara gå över och fråga om jag får vara med. Och här sitter jag ensam i lägenheten och äter mat och tittar ut på de.
Men även jag har ju julpyntat för att få lite stämmning men kan man finna den ensam? Nej jag vill vara hemma i mamma o pappas stora hus med massa adventsljustakar, julkalappar och matos. Ja de är vad de ska vara till jul. Precis så ska de va.
Man ska inte behöva sitta själv i en pytte pytte liten lägenhet och titta ut på alla som har de så mysigt och samtidigt läsar engelska artiklar som är vetenskapliga och därför förstår jag inte ett ord och vill bara kassta dom åt sidan lägga mig i sängen och somna och sova ända till julafton. Då de äntligen händer något som är kul + att de är med familj vänner och släkt. Jaa..
Nu har jag läst artiklarna en gång och de får faktiskt duga. vad tror dom? att man inte har något liv innan jul? Bara för att man pluggar betyder de inte att man ängnar hela sitt liv åt de.

Tänk om. Jag skulle mycket hellre ta dessa artiklar nästa år. PUNKT

JAg har hicka och den vill inte ge mig sig så nu tar jag mitt vatten lägger mig i sängen och väntar på att klockan ska bli sju så jag kan börja tvätta. Denna eviga tvätt och disken får jag inte glömma..

Varför inte börja?

Då jag märkt att jag har mycket jag vill dela med mig av. Inte för att någon läser och det är inget jag kräver av er. Jag har de mer som en dagbok då jag nu har läst mina tidigare inlägg och fått en bättre bild av dom två gångna åren då jag sysslat med "bloggandet".

Ett år har gått av min studietid. Och precis idag fick jag ett glädjande resultat då jag klarat den sista tentan för de här året. Och med det resultatet kan jag glatt medela att jag hittils klarat alla tenter under de gångna året. Jag är verklige nöjd och lite förvånad. Tänk att de gick så bra?
Nu ska vi göra lika bra ifrån oss dom kommande två åren. För jag vill lyckas. Jag älskar att lyckas. Jag vill så gärna bli något. Mer än att bara vara  HON. JAg vill vara NÅGON:
Göra stor dåd drömmer vi alla om jag vet.  Men tänk att få lyckas med något. Rädda ett liv eller bara vare en riktig vän. Jag ska försöka. För jag vill mer... SÅ otroligt mycket mer.

Jag såg på svenska hjältar. Vilka människor! Det får en att tro på mänskligheten. det finns bra människor. Jag vill också vara än av dom bra människorna. Det ska jag va.


Snart är de jul med allt vad de innebär... Jag ska jobba lite och umgås med vänner och familj som jag allt mer sällan träffar. Som jag saknar. Med tanke på de glädjande beskedet idag så blir de inget plugg över jul. Utan äntligen ledigt. Sen tre dagar i skolan för små saker sen blir de Gran Canaria med mina vänner här från stan från klassen. ska bli skönt att bara få komma iväg. Slappna av på riktigt och inte behöva tänka på tvät, mat, plugg och allt annat som hör till vardagen. Bara äta god mat, sola och festa samt sova såklart. =0)


Nu har ni så de räker ett ta.