gammla godingar o näringsrapport.

Ja nu sitter jag här hemma på Lebro, lyssnar på gammal väldigt gammal musik och försöker göra klart min näringsrapport som ska in på måndag :P Haha Men jag kommer en liten bit då o då.
Idag är de valborg. Vilket betyder att man ska grilla, tända eld på allt man ser, dricka öl och sjunga vinter rasar i en volym som gör att alla måste hålla för örona. Det ska inte vara vackert okej? Därför kan även jag sjunga.... :) För den som inte vill tända eld på saker runt omkring kan ta en tur hit då mamma o pappa ska ha Gnesta eller kanske hela Sveriges största majbrasa. Fast hinner ni inte se den idag kan ni alltid komma imorgon, fredag eller lördag.. För ja de är den beräknade brinn tiden..
Nej nu blir de lite mer skrivande på näringsrapporten. Askorbin syra... =0) Yeah!
Tack o haj trevlig maj!

Helgen är över

Fredag: grillning på vattentornet
Lördag: Middag på O´Learys ( 10 pers) Vidare på födelsedags kalas
Söndag: Plugg, promenad och tvätt.

Kort om vad som hänt. Somnat tidigt alla dagar runt tolv halv 1... Snar ska jag åka hem också längtar lite :P


Kram o hej


Nyinflyttad.

Jag har byt min adress och alltså på riktigt nu lämnat Gnesta. som min pappa sa : Elin, då kommer du räknas till statestiken för utflyttade nu i år. FAN!
Haha jaa så kan man ju också se de. Han tyckte inte de var synd att jag som person flytta utan att jag kommer öka statesiken i komunen. Han o sitt centerparti. Å andra sidan räknas jag ju till nyinflyttad i statesiken här.. Allt kan ses positivt i mina ögon :P Så nu får jag massa tidningar o rabatter över allt här. Soft.

Nu har vi grillat o de var verkligen grymt gott och världens vackraste utsikt där uppe på tornet... Men jag var trött o drog hem ganska tidigt. Men blir slut efter en hel dag med plugg. 9-16 Pust. Imorgon ska jag plugga ännu mer.. Skulle vilja gå på stan också...Men borde spara mina pengar.. Fy.

Ja imorogn ska vi äta pizza sen ska jag på 24 års kalas till någon jagi nte känner.. ska me en tjej i klassen sen dra jag eventuellt hon me till dalkarlen där resten av klassen håler till. Ja vi får se helt enklet. Nu skaj ag se tv o somna utan att behöva gå upp allt för tidigt. Dock vaknar jag hela tidenrunt halv 7 o är as pigg.


Tiden, vart tar den vägen?

Ja jag har verkligen inte haft tid att updatera mig här.
Men mycket har hänt. Eller inga roliga saker precis.
I måndags tog jag spruta mot hepatit B och gjorde avläsning.
Tisdag då var de? Hmm jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde. Eller jo just de, jag hade seminarium på morgonen sen plugga jag. Onsdag då plugga ja mé Jannie på bibblan sen basgrupp o samtal med handledaren.
Idag tog jag TBC sprutan o drog till Linköping för min första tenta.
den gick förövrigt inte så bra men man har 7 gånger på sig att göra om den. Men jag gjorde iaf mitt bästa men de var inte tillräkligt bra jag drabbades av en blackout.. Men de var ju första o de kan inte alltid gå bra.
De går som de går nu har jag en rapport o en till tenta ett se fram emot. Imorgon ska vi grilla ihop uppe på vattentornet. Där ser man ut över hela stan och man är as högt upp. :) Ska bli musigt tycker jag.

Nästa vecka åker jag hem o de ska bli lite skönt o komma hem få färdig mat o träffa alla vänner som man inte sätt på evigheter.
Nu ska jag se på tv o imorogn blir de plugg vi har dock ingen skola som vanligt. ?!

Hej*

lååång lååång tid...

Håkan var grym. Men vad trodde jag. Mmmm..
Tack Hanna!

Nu pluggar jag allt som går att plugga, celler, muskler o HEL. Bara för att fördriva tiden. Eller hur?!
Jag saknar allt också... När jag satt på tåget hem till Norrköping då längtade jag tillbaka till Gnesta. Samtidgit som jag längtar hit. De är så svårt att verkligen förklara. Jag saknar er, vänner o familj, ni som har varit där med mig i så många år. Ni som vet allt om mig. varit med under min resa. Orkat lyssna på när jag talat. Ni vet!
Ibland önskar jag att ni flyttade med mig. de är inte långt, jag vet. Men på tok för långt för att bara ses när man behöver de. Samtidigt kan jag säga att flytta hit var de bästa jag gjort i mitt liv. Jag startade om. Men de tar lång tid. Och Ni kommer alltid var kvar! 

Nu låter de som om jag håller på att dö bort från gnesta för alltid o så är absolut inte fallet. Men de är bara så att när jag är riktigt ensam här nere så saknar jag ER så otroligt mycket. När jag har både skola o träning då går tiden så fort och jag umgås med nya härliga människor och jag kan liksom släppa tankarna o bara vara. Jag har kul helt enkelt. men nu när jag sitter här ensam en söndag då söndagar är ganska tråkiga dagar så längtar jag tillbaka. Se på en film ihop, äta middag eller precis vad som helst.

Jag känner nu att efter sommaren kommer de bli ännu jobbigare att komma tillbaka. Men man får hoppas på en hård start i skolan så man slipper tankar o annat krångel. Utan fokusera! 

En dag kommer jag ut med min examen och de jag vet är att jag aldrig ska jobba på Gnesta vårdcentral jag vill så mycket mer. Men jag vet absolut inte vad. Så många möjligheter. Jag  skulle vilja läsa vidare o få en magisterexamen men för vill jag arbeta några år o se..Var, hur o när är frågor jag inte kan svara på.

De jag nog ångrar mest är jag inte började plugga direkt efter studenten.... Men de är lätt att vara efter klok. Nur äde så här och jag har hela livet framför mig. De här är bara början!




Aldrig lääängre en dit jag går..

Vi laddar upp. Med Håkans nya cd.
Har läst muskler nu o fattar nada så jag gav upp o kollar på tv istället. Dåligt!

   

   


Leona Lewis - Footprints in the Sand

den är bra!
Har varit i skolan. Hade bäddning på morgonen och hygien. Skoj o ha lite praktiskt. 3 timmar bäddning. Jag tackar inte nej. Jag är mer än tacksam.  Tidig lunch. Sen var de kursdialog och en föreläsning. Duktig som man är var man kvar hela tiden o lyssna. Men kändes som jag kastade bort hela eftermiddagen på något jag inte minns eller har användning för. Sorgligt. Jag kunde har gjort något mer effektivt. Gjort är gjort. de värsta var ändå att de inte var obligatorist.
Idag ska jag plugga muskler o HEL. Kan nästan njurarna nu...
På tal om muskler så är jag helt öm i armarna sens gårdagens boxning. Undra då hur de är imorgon?!
Nu ska jag göra fiskpinnar, potatios, dillsås o morötter. MUMS! =0)
sen blir de plugg, plugg, plugg kommer nog unna mig lite tv också... =P Yeah! Nu tar vi tag i skiten o hoppas på de bästa.



De är synd må jag säga. Men vad kan jag göra åt de? Inget!


image707

image705

Ge mig sommar!


.....

det är inget mer med de. Bara att jag saknar min vän.



denna gång blev de bara 2 öl

Ja som sagt torsdag igen vilket betyder att vi går till trappan o käkar o dricker några öl.

Men vi tar allt från början.
Jag tränade boxning med Jannie. Ja hon bjöd med mig annars hade jag nog aldrig hamnat där.. :P har nu blåmärken över armarna och träningvärk. en timme boxning hem o ta hand om min tvätt o duscha. dra till trappan o äta tacos. =0) Love!
tänkte inte ta några öl idag då vi börjar 8 imorgon i skolan. men somsagt svårt att låta bli. De blev 2 stycken o inte en droppe mer. Men när allt är billigt är de farligt. Vi var med i en musiktävling o vann. Så nu får vi en gratis lunch på trappan framöver. Toppen !
ungefär så var de. Nu är de dags för mig att sova för imorogn är de skola hela långa dagen... sen måste jag ha en plugg kväll. för lördag då blir de absolut inget plugg.
Kram o hej

TIPS

Gå in på pillans blogg : http://www.pillllan.blogspot.com/
och titta på filmen =0)
jag vet att vi brukar röja men aldrig trodde jag någon vågade filma oss ;) haha ta er en titt o njut av vår vackra dans.

Tack Pillan

Njurar o HEL 1

Jäklar nu är de mycket i skolan så jag  hinner knappt med att skriva här.. Jag pluggar mest.
sover, äter o tränar. Mitt liv just nu. Nästa vecka är min första tenta. Blää alla andra har redan gjort den så jag pluggar dubbelt. :P sen ska vi vaccineras på måndag också. Aj!

Men roligar än så här blir de inte just nu. Jag kommer med updatering när jag varit på Håkan! =0)

mmmm ett avbrott i allt plugg. idag har jag gjort ett häfte om Njurarna. =0)

Kungen av Göteborg.

Håkan Hellström.
Har ni läst aftonbladet? Om inte gör de här :
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/live/article2245065.ab

Jag undrar hur mycket jag kommer njuta nästa lördag? Hoppas han blir minst lika bra.
Pluggat
Städat
Pluggat
Tvättat
Pluggat
Handlat
Pluggat
Lagat mat
Pluggat
Tv
Pluggat.

Min dag och ändå kommer jag ingenstans känns de som.. Typiskt mig.


Läs artikeln nu. Ps den är på svenska. ds


Jag bjuder visst på härliga inlägg mitt i nätterna

Nu lyssnar jag på Zara som är 10 år och sjöng i talang.. Jävla unge hade sjunga bra!!

http://www.youtube.com/watch?v=IECbRle8i_c&feature=related

Nu blir de plugg gick upp lite sen men kanske inte konstigt  om man somnar vid halv 5.

Plugg!

Några glas vin o sole börjar gå upp..

Heeeeerrrrreeeeguuuud säger jag bara! Vad är klockan? Jo 04.06!! What? Vad gör jag? Jag har precis kommit innan för dörren. Så här dags sover jag alltid i vanliga fall. Idag är ett undan tag. Precis som alla andra galna kvällar här i Norrköping. Här stänger krogen vid 3 och sen måste nman ju bara äta på donken. de är liksom bara så. Nu har de blivit för mycket i 2 dagar. Imorgon blir de lugnare men kanske ändå utgång men då billigt då jag absolut inte får göra av med mer pengar. Pasta här är jag!! Men har tre öl i kylen o dom kan jag ju ta ;)  Nu ska jag sova och imorogn ska jag plugga hela dagen när jag nu vaknar.. Fasiken jag kommer nog aldrig komma upp.
Som sagt idag blev de hästpojken och de var bra o mina fötter är som vanligt sönder trappande av några töntar på dansgolvet. Men de är väl smällar man får ta? han var grym o jag fick ett lite märke som jag ska pryda antingen min overall med eller en väska. Jag har inte bestämmt mig.
Lea o Pärnilla kom till mig idag innan vi drack vi o åt bacon o pasta smasken...Vidare till Michaela o sen till Hugos o där var de folk o min typ av musik.

Ännu en kväll med fylle inlägg men ni börjar bil vana? Jag tycker ändå jag skriver ganska bra utan massa stav fel? Har jag fel så rätta mig?!  Nu ni måste jag sova för klockan är på tok för mycket.

De känns konstigt men är något jag måste vänja mig vid. Jag pratar om de och helt plötsligt är de ingenting. Bara luft som jag borde ha gått förbi för hundra år sedan. Men de är otroligt svårt och tyvärr jag glömmer de aldrig. Sorry. Minnen är till för att minnas. Och därför minns jag samtidig som jag totalt glömt. förstår ni? Neeeej inte jag heller.. tack  o hej mysig tjej

När ölen blir för många och solen sakta går ner.

Ja skola precis hela dagen. bara en rast och de var lunchen. De var kämpigt.
Sen hem o chilla med tv,godis o saft. Sen till trappis för att äta o dricka öl.
Nu ligger jag här ett antal timmar senare. Jag skulle hem sakpligt hade jag tänkt typ 21.00 men vad är klockan nu jo 00.00 faaaan. och några öl förmånga. Men jag är ledig imorgon iaf.. fast har massa att göra.. men nu lär jag aldrig orka upp vid 8 som jag tänkt. som sagt några öl för många ikväll men med trevligt sällskap.
Imorgon blir de vin med tjejerna och sen vidare på hästpojken för att röja. jaa lördag vet i fan om jag kommer orka med. Jag hade ju ont om pengar också...Vi får se kanske vore skönt med hemma kväll. vi märker de. Tjo på er allla tokar

Utan personlig insats - Hästpojken

Jaaa onsdag? Tiden går fot dom vanligt. Jag pluggar (som vanligt) och kollar på tv.
 Jag har lagat middag också pasta och falukorv. Jumii! Ska läsa ännu mer om njurar och min engelska artikel. Weeeii! På fredag blir de förhoppningsvis Hugos. Där Hästpojken ska uppträda. Jo men visst ser ni.

Imorgon är en jobbig dag. 8 - 4!! Ja kanske inte så farligt men när man är van vid tre timmar eller så. Resten av veckan är jag ledig.

jag har deklarerat idag också. får tillbaka pengar såklart och jag skicka ett sms så var de klart! Smidigt.

Tack för stunden

Människans fysiologi..

Nu får jag slut att slappa till de.  Igår jag gjorde mycket igår men vart ändå inte klar med något? Jag börjar med allt men avslutar inget.
I dag när jag gick upp såg jag att min säng var inte tom. Jag hade haft besök över natten. Min kära fysiologi bok sov med mig. Ja läste i  den igår kväll. Hade ydligen somnad och boken fick glatt sova brevid mig hela natten. Men jag har så mycket plats så alla min böcker kan få sova med mig.

Nej nu borde jag läsa något?! haha håller på med mitt kostregistrering o de är verkligen inte enklet. Jag får små spunk. Men en dag ahr jag gjort bara 2 kvar nu.

Jag gjorde jätte god wok idag. Paprika, purjolök, morötter, nudlar, kyckling, nötter och sweet sås :)Mumsen. Jag har börjat mitt nyttiga live vad de gäller mat. !!!

Nej som sagt nu borde jag ta tag o läsa något. kanske mala igenom min 5 sidor långa vetenskaliga artikel på ENGELSKA. Alla som känner mig vet hur dålig jag är på engelska jag absolut hatar engelska och här sitter jag med en arikel med medicinska termer bara för att göra de ännu värre.
Ja vi tar tag i den nu!!


Lägg en peng i min spargris och jag kommer närmare allt jag vill ha.

När jag fyllde år fick jag en spargris som jag förövrigt snart har fyllt!  Den är super fin, blå med rosa prickar och så står där: Slå sönder i nödfall. JAg ska köpa mig fler små söta spargrisar.. Jag har hittat dom på Cervera och hur bra är de inte om jag lägger alla mina småpengar där? Då Kan jag en dag unna mig något av allt jag vill ha just nu. Helt otroligt mycket jag vill ha!!! Så lägg en slant  i min spargris och ni gör min dag! =0)

Idag blev de jobb till 15.00 gick fort som tusan och lugt som gatan. Åkte hem o började mot alla odds att plugga och de har gått bra men har fortfarande otroligt mycket kvar att göra.. Jag ska fixa lite mer imorgon, tisdag o onsdag..
Nu ska jag se på film med mamma men hon tycks sova i soffan redan! Imorgon bär de av till mitt hem.

hörs

de komemr lite mer under väldigt kort tid.

Hör nu en underbar låt på tv. En reklam låt. Dom är oftast så bra o jag liksom stannar upp några minuter o tänker/funderar. Ja som jag nästan alltid gör.

Jag har alltid lärt mig att de är synd o klaga. Man ska vara positiv då går livet bra. Man nu känner jag för att beklaga mig lite. Jag är trött, väldigt trött, förkyld kan knappt andas genom nästan, jobbar, måste plugg och  har en kosntig känsla i kroppen.

Men som jag sa innan synd o klaga. De blir vad man gör de till!
Positivt positivt.
Förlåt att jag deppar ner min blogg totalt. Hur tror jag att jag får läsare nu?
Bäst jag gå o tar mig en läsk och låter datan va.

Bär jag ett svart moln med mig?!

Gick upp tidigt idag för att plugga. Hur gick de med de? Nej jag vet inte helt plötsligt var de dags att göra sig klar för att kolla fotboll med E o B. Drog iväg till Åker och kolla på fotbollen i lite snålblåst och desutom tog dom och förlora. Så mitt stöd och hejande var lönlöst. Fan när man äntligen är hemma i Gnesta och hejar på sin lilla hemkomun. Ja ja inte mer deppande över de nu. Åkte hem fick ett trevligt sms att jag skulle åka in o sätta mig på akuten o ev sova över där. Tjo tänkte jag och slängde ihop alla mina saker jag skulle ha för att sova natten här på jobbet. Fixa matlådor och frukost till morgondagen. Drog ner till jobbet byte bil och drog till Nyköping. Byte av veronica och satt där till 6 sen fick vi åka hem huxflux o de var en sak för sig. Ja som sagt de gick inte på 5 minuter om jag säger så men resten lämnar jag till tankarna. För jag orkar helt enkelt berätta eller föresten jag tror inte ni vill läsa. Ja väl tillbaka på jobbet då slutar alla. och här sitter jag nu ensam med tv på hög volym, tacos chips, salsa o risen.  ´Sjunger me lite i körslaget bara för att roa mig. Men jag att jag borde läsa på i alla böcker jag duktigt nog har tagit med mig. Dom ligger fint på soffbordet och skriker : Elin, det är lördag du bör inte pluugga!. Ja och just därför orkar jag inte öppna dom. hehe. Men när jag går mot sängen som jag redan varit duktig o bäddat kommer jag läsa några rader. Sen somna stenhårt då jag känner mig trött redan nu.
Ja lördagkväll kommer sakta men säkert gå över till söndag morgon. Jag sover här, på jobbet. Man jag längtar hem till Norrköping. Min nya stora otroligt sköna säng. Men jag blir nog kvar här i mamma o pappas mysiga hus där min säng också är ganska skön  men jag blir nog kvar till måndag eller tisdag. Men då måste jagPLUGGA!  jag blir så lugn här. Hemma pluggar jag verkligen. Men där är jag ju själv. Kanske därför.  Jag ser nu att jobbet har samma tapeter som jag har hemma =0´) Nu lääängtar man ju ännu mer.  Mmmmm.. Nu blir de lite mer tv o körsång sen får jag ta o sova så man orkar med arbetet imorgon också. Tänk om tre år då är man sjuksköterska. Skit läskigt. Men så långt behöver ja inte tänka nu... Bara lite.

Pratade om barn o familjer.. alla vill ha sina barn innan 25.. Jag går ut när jag är 24?! När ska jag finna frid i familje livet? Efter dom 3 åren vill man ju jobba. Nej som sagt så långt behöver jag inte tänka just nu. Tack för mig.

Nu kör vi!


Ja de blir nog bra

Igår blev de lite chill hos Freddan med vännerna. Trevligt.

Idag blir de till att kolla fotboll o äta glass sen blir de nattenjobb. Pengar är något jag skriker efter just nu. Och de är långt kvar till den 27!!
 Jag ska sätta mig i soffan o plugga lite nu. Tack för mig.

Funderar

Igår var jag så otroligt nära de vi är så rädda för. Döden. Och idag känns som vilken dag som helst. Men stundtals funderar jag djupt på vad de var jag upplevde igår. Hur gick de till, såg ut och hur kändes de. JAg försöker fokusera och tänka på hur min känsla var vid just de ögonblicket. Jag kommer inte fram till något bra svar. Jag vet inte. Jag blev kanske helt tom.Eller om jag tänker efter är jag ju fylld med tankar nu som snurrar runt i mitt huvud. Kommer nog fundera en tid framöver på vad jag igår upplevde. Jag måste kanske vänja mig.






JAG HAR IDAG

upplev något jag skulle ta mycket längre tid i utbildningen. Jag var med när en människa gick bort. Slutade andas.
Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera men de gick bättre än jag trott. Som sagt andra och sista dagen på VFU och jag var med vid ett dödsfall och hur dom hanterade de.
Ja ibland ni.. Jag är nog fortfarande lite chockad. Jag var med.


Nu är jag hemma hos mamma o pappa för att plugga, skriva ut papper och jobba.

Jag blundar...

Mitt nyttiga liv är lite halv sviktande. Just nu äter jag tacos chips med salsa o kollar på repriser. Jga känner mig lite hal dålig. tog en inpren o ska lägga mig i sängen. Eller nästan all min tid i lägenhet spenderar jag här, i sängen. Just nu känner jag mig bara tom. På allt! Jag funderar, tänker o drömmer mig bort.  Jag ösnkar så mycket. Men man får helt enkelt nöja sig. Man får inte allt. Jag borde veta de! Jag vet de! Fan, va jag ska va blödig.

bloggen har ju inte fungerat på några dagar och kanske var de tur.. För i Lördags höll jag på att skriva mig ett lite fylle inlägg kl 04.00 när jag kom hem. de hade vart roligt för er att läsa säkert. Men nej inte för mig. Bloggen ska inte fungera på helgen :P Haha
 

Som sagt.

dagarna går så otroligt fort.. jag vet inte vart dom tar vägen. Jag går knappt i skolan o jag vet inte vad jag roar mig med istället. Jag pluggar väl pysslar i min nya lägenhet. Idag har jag varit på praktik också. Två dagar vi ska bara gå med o se hur de är. inte speciellt mycket att göra.. Imorgon åker jag hem för att jobba i helgen. Jag trivs i min nya lya och jag startar här med mitt nya liv. kanske kännas att de behövs. Saknar saker i mitt gamla liv som jag vet aldrig kommer tillbaka. men nu är de en ny start och mycket gammalt är kvar =0) igår låna jag en bok på bibblan och samma kväll hade jag läst ut den. Håller även på med en lite kost/näringsrapport så jag äter väldigt bra mat just nu. Tog mig i kragen o gjorde lasange igår.  Och sen var jag även o tränade på friskis. Men idag är jag totalt slut så jag gör nog bara klart lärandeplanen o slappar framför tv.