Nu drar ja

Till skara i några dagar.. Ska försöka att ta lite kort så ni får något att göra här..Ska bli skönt att komma iväg. Jobbigt att köra bil så långt själv bara. Men men.

Helena och Danil här kommer jag! ´Tjo hej då! Ses på onsdag nästa gång.

En rosa gris springer omkring och letar efter något att äta.

Hej!
Jobbadet 3 timmar extra idag. BRA gjort! gjorde massa amtte för jag måste bli klar innan jul. Mitt nya mål.
Sov bort eftermiddagen ihop med Hanna. Åt middag och glode tv.
Mamma hade en pyjamas som jag lånat nu, så jag ser ut som en rosa gris med snobben tatuerat. Men skön de var den.
Jobb imorgon också. Så ta de lugnt.! Fred

Nej idag är jag trött

Ibland är de segar än vanligt...

Men ändå går allt just nu mycket bättre än vad jag hade väntat mig. men snart blir de mörkt och nästan alla kommer till höst deppen. Men hoppas jag slipper. Har så mycket att längta efter så jag hoppas tiden springer iväg nu några månader. Sen kan de stanna upp så man hinner med annat.

Jobb vecka. Fullt upp.

en bild har jag hittat.



Victor, jag o David!

Igår var de fest med släkten.

Släkten är värst säger dom? Men min är fan bäst.:) Hade roligt kvällen igenom igår.... Pappa och Sofias pappa körde dans tävling och mamma bjöd in alla till familjen Ekstrand! Välkomen till familjen Ekstrand!  Som sagt vi bjuder på oss och vi hade roligt stora som små. Farbröderna var lite orliga att jag o Hanna inte var riktiga Ekstrands först men vi vissa dom att vi allt var de. Eller hur Hanna?
Victor och jag såg likadana ut och Emma gick upp på scen och sjöng Sofia kom inte hem förns halv 6 i natt, Hanna fixa så vi kom hem. Dock höll vi på att dö på vägen hem. En galen gris sprang över vägen. Pappa försökte få hanna att betala men hon sprang snabbt in och pappa blev ensam kvar i bilen.
Vi kom hem och hade inget vatten. Bara att sova med smink på och oborstade tänder. Halv 4 var jag törstig fick springa ner och dricka Loka. :P  Men de var verkligen en trevlig kväll.

Nu blir de jobbet imorgon och hela veckan! Sen är jag ledig i 6 dagar :0) Tjooohej!

Grattis Sandra

 Grattis Sandra ! Någon dag sent men ... Jag kom ihåg sen :0)

Ge mig mer...

PENGAR! =)

Träffen med madde var trevlig och fick lite nytt skvaller. Sånt som tjejer gör bäst ! Tjoo nu ska jag sova orka med rea imorgon. ? Goood naaaattt

nu har jag

Nu har jag sytt mig en kjol :) Haha En svart enkel. Har man inga pengar får man göra vad man kan?!

Skönt.

Jag klarade matte provet som jag flitigt påbörjade föra veckan. Igår avsluta jag de! De gick vägen.
Nu är man ledig i tre dagar.
Imorgon är det date med Madde som gäller sen är helgen här och jag hopas på överaskningar..:) Tsss
Nu gör jag middag åt mig o mamma. är dö hungrig.

De är så här de är.

Idag var jag ledig. Sov bort hela jävla dagen pga VÄDRET!  Hatar detta tråkiga väder man orkar ingenting. Jag som hade så mycket jag skulle göra. Nu har jag flyttat upp de ännu en dag.Dåligt. =/ Imorgon är de jobb igen, natten. skönt o jobba natt de är många timmar på än gång. Synd bara att vi inte har 5:an missar så mycket bra på tv. Men något annat skit går de säkert.
På lördag blir de party med mamma, pappa, syster, farbröder, fastrar, kusiner och vänner. Tjoo! Det behövs i höst mörkret. :)

The little things -Colbie Caillat

nu blir de iaf lite jobb några dagar framöver. men har ändå min skönaste vecka nu. Jobbar tre dagar :P Haha Tisdag, onsdag och torsdag. 

Nu ska jag dricka lite mineralvatten och glo på tv.

Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit de sova..

Helgen är över. Jobb och åter jobb. Nästa helg är jag ledig och helgen efter de! Nu ska jag ta tag i matematiken och avsluta mitt prov på onsdag.Under vecka är inget planerat. Jag tror dock jag har preliminär bokat en träff medn kära Madde Harju! de bara inget beslut taget. Så imorgon ringer jag henne och bestämmer hur vi ska ha de. en träff må de bli.

Nu skaj ag sova som vanligt när jag avslutar bloggen.

Lättare sagt än gjort..

Är på jobbat. har kollat på Idol och Fredag hela veckan. Nu hade jag tänkt att sova men de är visst något bra på tv? Kansk måste se? Vi får se hur de blir.
Med andra ord är de lugnt, de blir bara jobb.
Jag önskar att vi alla "normala" såg lika lätt på livet som dom här uppe. Deras lycka gör mig glad. Och man önskar man var lika lycklig ibland. För så lite.
Att ta sagen som den kommer och inte behöva oroa sig för framtiden? Om de var så enkelt. Ibladn önskar jag att allt var så enkelt, lätt som en fjäder och inte tung som en sten.

Idag glömde jag min middag hemma också. Fan. Så de fick bli pan pizza i brist på fantasi. Just nu är jag väldigt sugen på min låda där hemma i kylen. Spagetti och köttfärsås.... Nu äter säkert någon annan upp den! Ggrrr.
Kl 23.31 och de är nog dags att dra sig till kojs. Men jag är inte trött och har ingen lust.
Ser väl klar programmet på tv nu sen går jag o sover.

Kul att jag vet vad jag önskar mig i julklapp redan nu?. Har allt klar för mig. de är väldigt mycket kommer aldrig få allt. Men jag hoppas! =0)
Fråga om du är sugen på att göra mig lycklig för en stund.



Sooooov Gooooott!

Vilse i de svarta - Lasse Lindh

Vi kan prata i timmar om sånt vi tror vi saknar och om hur staden och vardagslivet till slut stal all vår ungdom och all vår kärlek
Men vi var inte menade att slåss vi var menade att älska och jag hatar mig själv när jag hör Mig gnälla på dig för nån skitsak


Men inget av det här betyder nått
Det är bara ord som gått vilse i allt det svarta och kommit i mellan oss


Tvåsamhet är ondskan och singelliv det dödar vi bygger murar
Runt våra hjärtan för att hålla det tryggt men jag vill inte vara trygg
Jag vill ju brinna och sånt och minnas hur vacker du är och varför jag en gång föll så hårt och Handlöst för dig


Om man ändå hade en massa miljoner..

Igår såg jag på Grey´s och de är bland de bästa som finns på tv. Måste ha 5:an när jag flyttar. De är ett krav.
efter de gick jag  och la mig.

Ny dag, Nya tag.
Börja med att rida i denna vinter kyla. Tusan va kallt de var. Åkte till Södertälje för att köpa tyg. Jag hitta mycket mer än bara tyg. Men jag var duktig och köpte bara en kofta + de jag skulle ha såklart. Täänk om man fick handla precis allt man vill? Jag hittar alltid saker jag vill ha. Men som sagt man är inte gjord av miljoner hur mycket jag än önskar. Hittade tyg så nu ska mamma sy mig en kjol. :D

Helgen blir väldigt lugn. Jobbar hela! natt imorgon och beredskap på lördag. Men sen är jag ledig två helger i rad.
Neej nu ska jag ta mig i kragen och ta tag i allt här omkring. Så här kan jag inte ha de! Dags att börja fixa.

 Jag vill ha sol och värme. eller snö och kyla. Inte blask som de är nu!!

En dag får du de.

Foo Fighters - The Pretender

Igår skrev jag dig ett brev.

Jaha vid 20.00 kom jag hem idag. Och då lämnade jag huset igår kväll 19.30!
De tog längre tid en jag trodde i stockholm med pappa idag. Kom till Gnesta lagom då var de dags att starta arbetspasset igen.
Så nu ska jag ta och sova. Imorgon måste jag plugga matte hela dagen för sen på kvällen ska jag ha prov. De går skit.
Lääängtar tilll mycket just nu.
Solen, värme, snö och kyla. Jag är nog den ända person som vill ha båda helst samtidigt. :) Fjällen och Thailand blir toppen!

 nej men mest av allt vill jag nog bara komma bort ett tag.

På Fredag åker Emma den j*veln till sydafrika i 2 veckor! Får jag följa dig? =0) Själv får jag jobba helgen!

De värker...

Nu har jag ont i min rygg igen! Fan. De tycks aldrig gå över.. Sitter som sagt på jobbat för att arbeta natt, det är väldigt lugnt nästan för lugnt? men de kan ju vara skönt de också. Några är iväg på Åland för att se Lasse Berghagen :) Glada för deras skull. Imorgon ska jag köra pappa till stockholm och sen börjar jag jobba vid 13.00. sen är de två lugna dagar framöver.

förlåt att jag bara talar o jobbet men de är de ända som händer nu för tiden.De är höst och man vet att de bara blir mörkare och tråkigare och jag måste verkligen ta vara på solen nu. IDag jobbade jag, träffa Helena, Körde pappa, hälsa på Madde o Pillan, möte upp Hanna, Gick en promenad, ut i stallet och sen iväg till jobbat.

Mm så var de.
Tack hej!

jag väntar.

Nu kollar vi lite på Rent jag o Hanna. Älskar när dom sjunger :0) Haha. Tönt som man är såklart. Snart kanske man ska fundera på att sova också.
Sen vann jag en aktion idag på tradera på en vinterjacka? Hääärligt. Tror jag ska betala 220 kr för en jacka. Tjo hej hoppas den är bra nu! då är de verkligen billigt. Mer saker ska ropas hem här....

image532

Bleeding love - Leona Lewis

Nu är helgen redan över? Så fort . I fredag då jobbade jag till halv 3 på natten så de blev inte mycket annat att göra än de. På lördagen hann jag träffa Helena!  Och danile såklart. :) Och några fler..
Idag blev de bara softande. Och imorgon ska jag jobba både morgon och natt! Lite extra arbete vet ni! Sen på tisdag morgon är de bara att gå upp och köra pappa till stockholm för att hämta en ny bil. Sen börjar jag jobba vid 13.00 också detta är extra jobb för jag skulle egentligen varit ledig då Men pengar och komp de behövs. Fast nu behöver jagi nte mer komp på ett tag. Samlat ihop 27 timmar i september månad. De räcker ju ett tag! Och helgen blir de också jobb massa jobb.då gör man inte av med pengar iaf skönt de. För här ska sparas till alla resor som är planerade framöver. Fjällen. Thailand och sen ev pluggande!!

Livet är för kort.

Jaha nu är helgen här..eller imorgon är de fredag!

Då ska jag jobba på 60 års kalas. Trevligt
Lördag ? Vet inte ännu ska träffa Helena!!! Äntligen.
Idag kom mamma hem från Åland fick massa godis och sprit :) Tjoo nu blir de party.
Imorgon blir de som sagt jobb hela dagen.
Sne är jag ledig lördag o söndag. :) Lovely. Nästa helg är de dock jobb.

Idag var jag ute och gick i detta underbara höst väder. Gick vid Södertuna Slott dom har ett jätte bra el-spår där och de är så vackert samtidigt så jag tog två varv. ;)

Sluta kasta pälor åt svin..

Japp snart är de dags för ett långt jobbar passa.. Nästan  24 timmar. de är verkligen tur att ma får sova. Jag skulle dö annars!

Nej inte mycket mer att säga. Vi hörs.

Yho

Igår vart de Takida som sagt och de var grymt.! =0)  Inna klippte jag min lugg själv hemma i badrummet. Blev ganska bra. Sen köpte jag lite saker.
*En ring
* 2 klänningar
* ett linné

Jag kan verkligen inte låta bli när jag väl kommer till en affär.
Imorrgon är de jobb som vanligt. Natten! Men snart är helgen här och jag är ledig !!!

   
En gammal bild på Theres, mig och Hanna bjuder jag på. Njut